FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Podoba się ? Daj lajka Tekst : Jeden chciałby być żołnierzem,Drugi chciałby być papieżem,Jeden ładny, drugi brzydki,A ja kocham twoje cycki.Gdybym nosił moro-gacieAlbo żyłbym w celibacieTo bym uciekł, byłbym szybki,Aby zmacać twoje cycki.Jeśli mógłbym wybrać pracęZa dowolnie jaką płacę,Chciałbym zostać masażystą,Robić masaż twoim cyckom.Wymacałem już jednego,Zaraz pora na drugiego,Bo nie jestem tak okrutny,By ten drugi miał być smutny.I choć wiem, że ty nie umieszTak do końca mnie zrozumiećTo ja nie mam cycków wcale,Więc mi użycz swoją parę.Gdyby cycki mogły lataćTo bym chciał się za nie złapaćI odlecieć gdzieś w obłoki,Z nimi zwiedzać świat szeroki.One lepsze są od wódki,Bo czy wódka ma gdzieś sutki?I fajniejsze są od tego,Co jest lepsze od wszystkiego.Gdybym stracił obie ręce,Albo straciłbym... no nie wiem, coś więcej- Mógłbym przy pomocy stópMacać cycki aż po grób! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie masz niczego innego do roboty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 To już przesada. Szczególnie dla "chłopca" w twoim wieku. //cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi