Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam,Pokaże wam co niedługo zostanie wgrane na serwer:1. Kolejka(chyba wiadome o co chodzi)2. Autorespawn o godzinach(od któreś do któreś będzie was respiło automatycznie-tylko CT)3. Zabawa "Godzina Expa" Na razie dodano:1. -2.Dodano dnia 08.12.2012r.3. -Jeżeli macie jakieś propozycje to pisać,te pluginy co są na górze zostaną niedługo dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 oo godzina expa to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 niezlyLOL., Moja propozycja , a tak wgl to Dzięki -_- za dodanie mojej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A reset lvli, rekordów, itp? Zwiększenie trochę expa? Jakiś nowy sezon? Więcej map? Ogólnie to co jest tutaj podane też mi się podoba a szczególnie godzina expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wszystko zostanie,lvl takżeRekordy usunąłem 2 tygodnie temu,ale po 20 grudnia znowu usunę razem z resetem lvl.Czekam teraz tylko na te propozycje perków,co do map to tak jak pisałem wcześniej,sam ich nie znajdę.Te pluginy co napisałem w @TOP będą już niedługo,mam nadzieję że już zostaną skończone za 3/4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Propozycje perków? Ok..Nazwa : Nóż NinjyOpis : Masz 1/1 z PPMNazwa : Ultra SpeedOpis : Dostajesz 150 kondycjiNazwa : KoksOpis : Dostajesz 30 kondycji, masz 3 skoki i 1/3 z PPMNa razie to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Może byś dodał coś świątecznego? No NP:czapki na DR , zamiast knife na grawitacje (większość na nim jedzie) To choinke taką małą albo pałeczkę cukrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie, bo to zabiera fpsy! Nie dodawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na co ci FPS jak masz full kondy to biegasz 550+ ja skakałem na 20 fps i było dobrze (taki serwer ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bo na arcticu mogę się rozpędzić do 1.6k? A nawet 2kGrając na 333FPS w ciągu jednej sekundy potrafię 100 spida wydobyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 10 fps ci szkoda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, bo niektóre mapy też zżerają fpsy, a potem jest 10+65=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgadzam sie z lisekem, chociaż zeby na swieta takie cos zrobic alo chociaż żeby leciala muzyka i cos w tym rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Powrót tej sfery, ale z TOP15 i sprawdzaniem rankingu + kolejka, ale bez bugów. Usunięcie klasy "Adamek". Zaraz dam linki do maphttp://www.mpcforum.pl/topic/310108-tutorialdownload-deathrun-map-pack/ - ponad 200 map!!!Wgrajmy te RoundSoundy :http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=24133#24133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kiedy to będzie dodane???! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 22.12, chyba, ale przecież jutro koniec świata haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Powrót tej sfery, ale z TOP15 i sprawdzaniem rankingu + kolejka, ale bez bugów. Usunięcie klasy "Adamek". Zaraz dam linki do maphttp://www.mpcforum.pl/topic/310108-tutorialdownload-deathrun-map-pack/ - ponad 200 map!!!Wgrajmy te RoundSoundy :http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=24133#24133Tak a ja będę robił 200 bytów na końcu każdej z map ^ ^Zostają te mapy co były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W sumie racja, ale RoundSound'y wgrasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam tylko problem z "Godziną Expa" bo czekam aż dostanę poprawioną wersję,a tak to już kończę:)SERWER BĘDZIE BEZ PERKÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Z jednej strony dobrze, że bez perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi