Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam,Pokaże wam co niedługo zostanie wgrane na serwer:1. Kolejka(chyba wiadome o co chodzi)2. Autorespawn o godzinach(od któreś do któreś będzie was respiło automatycznie-tylko CT)3. Zabawa "Godzina Expa" Na razie dodano:1. -2.Dodano dnia 08.12.2012r.3. -Jeżeli macie jakieś propozycje to pisać,te pluginy co są na górze zostaną niedługo dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 oo godzina expa to fajna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 niezlyLOL., Moja propozycja , a tak wgl to Dzięki -_- za dodanie mojej propozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A reset lvli, rekordów, itp? Zwiększenie trochę expa? Jakiś nowy sezon? Więcej map? Ogólnie to co jest tutaj podane też mi się podoba a szczególnie godzina expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wszystko zostanie,lvl takżeRekordy usunąłem 2 tygodnie temu,ale po 20 grudnia znowu usunę razem z resetem lvl.Czekam teraz tylko na te propozycje perków,co do map to tak jak pisałem wcześniej,sam ich nie znajdę.Te pluginy co napisałem w @TOP będą już niedługo,mam nadzieję że już zostaną skończone za 3/4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Propozycje perków? Ok..Nazwa : Nóż NinjyOpis : Masz 1/1 z PPMNazwa : Ultra SpeedOpis : Dostajesz 150 kondycjiNazwa : KoksOpis : Dostajesz 30 kondycji, masz 3 skoki i 1/3 z PPMNa razie to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Może byś dodał coś świątecznego? No NP:czapki na DR , zamiast knife na grawitacje (większość na nim jedzie) To choinke taką małą albo pałeczkę cukrową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie, bo to zabiera fpsy! Nie dodawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na co ci FPS jak masz full kondy to biegasz 550+ ja skakałem na 20 fps i było dobrze (taki serwer ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bo na arcticu mogę się rozpędzić do 1.6k? A nawet 2kGrając na 333FPS w ciągu jednej sekundy potrafię 100 spida wydobyć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 10 fps ci szkoda ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak, bo niektóre mapy też zżerają fpsy, a potem jest 10+65=75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgadzam sie z lisekem, chociaż zeby na swieta takie cos zrobic alo chociaż żeby leciala muzyka i cos w tym rodzaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Powrót tej sfery, ale z TOP15 i sprawdzaniem rankingu + kolejka, ale bez bugów. Usunięcie klasy "Adamek". Zaraz dam linki do maphttp://www.mpcforum.pl/topic/310108-tutorialdownload-deathrun-map-pack/ - ponad 200 map!!!Wgrajmy te RoundSoundy :http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=24133#24133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Kiedy to będzie dodane???! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 22.12, chyba, ale przecież jutro koniec świata haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Powrót tej sfery, ale z TOP15 i sprawdzaniem rankingu + kolejka, ale bez bugów. Usunięcie klasy "Adamek". Zaraz dam linki do maphttp://www.mpcforum.pl/topic/310108-tutorialdownload-deathrun-map-pack/ - ponad 200 map!!!Wgrajmy te RoundSoundy :http://cs-classic.pl/viewtopic.php?p=24133#24133Tak a ja będę robił 200 bytów na końcu każdej z map ^ ^Zostają te mapy co były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 W sumie racja, ale RoundSound'y wgrasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Mam tylko problem z "Godziną Expa" bo czekam aż dostanę poprawioną wersję,a tak to już kończę:)SERWER BĘDZIE BEZ PERKÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Z jednej strony dobrze, że bez perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi