Coffey 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam dzisiaj dostałem bana za niestandardowe modele postaci. Wydaję mi się, że te modele są w 100% legalne. A mianowicie moje pytanie brzmi czy tylko na tym serwerze nie można ich używać czy według was są one nie odpowiednie. W razie pierwszej opcji prosiłbym o wysłanie mi takiej informacji gdzie pisze żeby nie używać ich na tym servie. Pozdrawiam Patryk. Jeśli dostane Ub to dziękuje ci Angela ****** Jeśli nie to też dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 2.12 Zakaz zmieniania modeli. -> Nie ważne czy legalne czy nie. ZAKAZJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi