Coffey 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam dzisiaj dostałem bana za niestandardowe modele postaci. Wydaję mi się, że te modele są w 100% legalne. A mianowicie moje pytanie brzmi czy tylko na tym serwerze nie można ich używać czy według was są one nie odpowiednie. W razie pierwszej opcji prosiłbym o wysłanie mi takiej informacji gdzie pisze żeby nie używać ich na tym servie. Pozdrawiam Patryk. Jeśli dostane Ub to dziękuje ci Angela ****** Jeśli nie to też dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 2.12 Zakaz zmieniania modeli. -> Nie ważne czy legalne czy nie. ZAKAZJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi