PawełeK. 53 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Mam cs ten twoj -_- i gdy wchodze w pare lub nawet awp z daleka celuje na nia t nie ziemskie lagi mam kiedys tego nie było dodam ze nie od pingu bo wgl niemam zadnych lagow tylko ta para mmmmmmmmmmysle moze ze to spowodowane od fps czy cos ? prosze o pomoc bd wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Spróbuj zreinstalować Cs'a Mi się wydaję że to nie wina fps tylko C's Pozdrawiam al0ne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pawelek Tez tak miałem zrobiłem reinstal cs i mi to pomogło jak ci nie pomoże to to napsiz do mnie an gg .albo na priv na forum to ci inaczej pomoge.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ja nic takiego nie mam, weź spróbuj tak jak mówią przeinstalować cs'a albo to wina twojego neta, nie ważne ile masz pinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wejdz na youtube i znajdz komendy dla FPS które dodaja wiecej fps'ów mysle ze to pomoze a jesli nie to zainstaluj nowego Counter-strike 1.6 43v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi