Kula :) 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 1. Serwer: [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] 2. Nick: Kula 3. Imię: Kamil 4. Wiek: Skończone 18 lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 (szybko się uczę) 6. Mikrofon(Tak/Nie): Jest 7. Składka(Tak/Nie): Potrzebuje więcej info. 8. Czas spędzony na forum: [*]Time Online 4h 39m 39s Jestem nowym użytkownikiem więc nie mam za dużego stażu ale nadrabiam czasem na serwie. Gram tylko na [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] 9. Opisać siebie: Jestem ogarniętym ziomkiem z niebywałą osobowością i charakterem. Jestem też miły i koleżeński... dopóki mnie ktoś nie zdenerwuje (prawde trzeba pisać). Tyle od siebie o sobie :) 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pomóc tym adminom którzy już są na serwerze. I ogarniać tych gości którzy nie potrafią grać fair. Wiadomo czasem nie ma Adma a gracze wspomagają się cheat(ami). Trzeba ogarnąć towarzystwo 11. Linki do reklam: nie rejestrowałem się na innych forach bo nie miałem po co Ale jeżeli jest to istotne to będę reklamował nasze forum i serwercs-joke.pl/reklama-f17/temat6254.html volta-sq.pl/serwery-counter-strike-1-6-73cs-fpg.pl/reklamy-serwerow-cs-1-6/4um-cs.pl/serw-ffa-cs-classic-godny-uwagi-t10693.htmlcs-zoone.pl/viewtopic.php?p=144967#144967cs-stajnia.pl/viewtopic.php?p=2690#2690cserwer.pl/forum/72-serwery-counter-strike/forum.cs-reklama.pl/viewtopic.php?p=30794#30794cs-leszno.eu/showthread.php?tid=198712. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; spect/obserwacja/ssy/demko/ban i informacją że może prosić o UnBana na forum po wrzuceniu SSów -Gdy ktoś nadużywa micro; Upominienie/kick/ban na jakiś czas >5m -Nadużywa Kultury na serwerze; Upominienie/kick/ban >5m, następnie <5. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam, lecz planuję zakupić Steam. Pozdro dla całej ekipy cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Jestem na Tak dorobiles reklamy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 na TAk Ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Nie. Reklamy i ogólnie nie. za mało na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na NIE! Powody: -Brak reklam -Grasz u nas 3Dni -Czas na Serwerze... Wielkie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula :) 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Są i reklamy ziomy ;D Ziomuś gram 3 dni ale 12 miejsce w top15 i były ssy robione Tak jak pisałem nie gram na innych serwach ;D A gram dziennie co najmniej 3h albo więcej Rozważcie to poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jeszcze raz odpowiesz dostaniesz warna nie można odpowiadać na każdy post szanuj zdanie innych. Mało cię widzimy ja też jestem od 3 dni i mam złożyć podanie ?. Jak dla mnie za wcześnie na Admina NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 na NIE -reklamy -mało na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na nie jesteś mało na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 11. Linki do reklam: nie rejestrowałem się na innych forach bo nie miałem po co Ale jeżeli jest to istotne to będę reklamował nasze forum i serwer Jak ja złożyłem podanie, też musiałem się wszędzie rejestrować. Nie jesteś sam Na serverze ostatnio dużo siedziałem i mało czasu byłeś. Ogólnie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na nie. -brak reklam. -mało czasu spędzonego na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 na nie -malo na serwie -brak reklam -to ze jestes 12 w top 15 to nic nie zmienia edit NIE! (pisze w swoim podaniu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 JA na NIE -brak reklam -mało na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula :) 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wszyscy piszecie brak reklam. Nie widać linków do nich w pierwszym poście?? Majster21 nie odpowiadam na każdą odpowiedz w tym temacie więc nie wiem ocb. PS. Rozumiem że może i jestem mało na forum i mnie jeszcze dobrze nie znacie, gwarantuje że jeżeli poznali byście mnie osobiście to zmienilibyście zdanie Pobrałem właśnie TS3 więc możemy porozmawiać w czasie rzeczywistym. Dodam że naprawdę mi zależy. I nie mam żadnych złych intencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 1.Pisze reklamowanie serwera czytaj uważnie. 2.Sam sobie zaprzeczyłeś że nie przebywasz na forum , to skąd cię mają znać ... nie każdy siedzi na tym serwerze gdzie grasz . 3.Nie odpisuje się na każdy dany post ponieważ każdy ma swoje zdanie co do ciebie a ty powinieneś to uszanować i przemilczeć Tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na tak ,ponieważ myśle ,ze sobie poradzisz nie martw sie zadane admin na Tak ci nieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 NIE mało na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jestem na Tak +Wiek +amx +Reklamy ! Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jestem za tygodniem próby, gdzie sprawdziłoby się twoją aktywność na serwerze i umiejętności adminowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To jest bachor, dziś wyklinał ludzi za wh (jego wymyślone) na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula :) 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Ty gościu uważaj co mówisz. Jak ktoś mnie jedzie perfidnie przez ścianę i HS ładuje to co mam milczeć.Po to właśnie złożyłem podanie o adma bo jeżeli nie ma adma na serwie to jak by puszka pandory z czitami się otworzyła Pisze na u@ a jak nie ma adma to proponuje voteban. i zważaj na słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No chyba nie, bo oskarżałeś z tego co pamiętam gracza "Alone", który już miał screeny na forum i były czyste . I to było coś takiego "Ta ku*wa je*ana ma wh". Tak sie ogarniety człowiek, chcący mieć admina nie zachowuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula :) 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Koleżko coś ci się pomyliło. Z alone normalnie się dogadywałem jak nie wiesz o co chodzi to nie nie produkuj. Był gościu o nicku " Jade was kurwy na haxach" i razem z alone stwierdziliśmy że ma czita także ogar gościu. Kolego twoje posty nie wnoszą nic do tematu więc nie produkuj się i pozdro.Z tego co wiem to ersi odszedł i wiedzę że specjalnie mi opinie psuje od początku. Jakiś nieogarnięty typ :DChciałem edytować poprzedni post ale się zapędziłem. Nie mogę znaleźć opcji usuń post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zamykam temat. Dziecinne zachowanie i spam ze strony autora.Do decyzji h@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi