Gość ersi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Znudziła mi się sieć. Słaba administracja itp. Nara. @edit. Masz racje -_-. Sami głupi zostali. Prosze bardzo Nie ma to jak posty usuwać... ///-_-Przestszegamy rególamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 O.o Wszyscy teraz odchodzą -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 CześćSpółka Blipa odeszła, więc już się robi lepiej na twarzy:) @Masz opcję edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 hah spółka blipa dobre sobie... może jeszcze ja im kazałem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 haha narazie botku widze cie na ts'ie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Narka ziomek Blip roznosi zaraze hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dowiddzenia, coś mi tu nie gra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Nikt plakac nie bedzie, siec zyje dalej serwery stoja dalej i jak widac dobrze sie maja, NARA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Wielkiej straty z powodu twojego odejścia nie ponosimy, nara. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No odchodzisz trudno, narka bede tesknil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 nara nie bedziemy płakać za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Sprzedał się Blipowi Wreszcie. Nara. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pa <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster21 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 hahah już jak siedzieli na ts3 to szukali nowej sieci byłem świadkiem tej rozmowy. Dobra nazwe przypisał wam -_- Spółka Blipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Krypton i co w związku z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 3maj sie parówo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 niestety Krypton zbyt późno napisałeś wypowiedź bo jak byś odpisał na wiadomość -_- to byś wiedział że sprawa rzekomej spółki została wyjaśniona ^^ i powinno was to za przeproszeniem ch*j obchodzić bo to sprawa między mną i karolem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Co mnie obchodzi co ty masz z karolem ja mam własne zdanie a przytoczyłem tylko jego słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kula :) 0 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 żegnam i nie będzie nam cię brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 3maj się powodzenia, siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi