DeTox 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 1. Serwer: Only DD2 2. Nick: DeTox3. Imię: Jakub4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 5 ( miałem admina le dawno wiec trochę zapomniałem ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże)6. Mikrofon(Tak/Nie): Nie popsuł mi się nie dawno ale nie długo kupuje nowy. narazie siana nie mam.)7. Składka(Tak/Nie): Nie wiem za bardzo o co chodzi;(8. Czas spędzony na forum: [*]Time Online 2h 45m 23s Wiem trochę mało 9. Opisać siebie: Nie lubie o sb mówić niech ocenią mnie inni. Ale czesto wpadam w szał gdy ktoś jest odaplony 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Polubiłem wasz sieć serwerów.Szczególnie spodobał mi sie serwer only dd2. I często muszę wchodzić na forum a nie chce mi sie bo wtedy mam lagi, spędzam dużo czasu na serwie.11. Linki do reklam: 1.http://www.cserwery.pun.pl/viewtopic.php?pid=1696#p16962.http://cs-soplica.com/topic/129368-cs-clssik/3.http://cs-nalogowcy.cba.pl/viewtopic.php?p=8991#89914.http://pobyku.com/topic/53400-cs-classik/5.http://cs-fragskill.xaa.pl/viewtopic.php?p=1992#199212. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Banuje -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie/kick/ban na 5 min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie/kick/ban na 5 min. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Znajomość AMXX i pkt 12. + brak 30 h na serwie, dopiero połowa. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Byłbym na tak, ale za mało w grze, mało forum. Nie wiesz o co w składce chodzi o.O? +nie masz mikro W chwili obecnej to NIE . Dostał dziś (przed chwilą) bana od TAQ Ciekawe czy czysty. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Rentui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTox 1 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Znajomość AMXX i pkt 12. + brak 30 h na serwie, dopiero połowa. NIE Jak to nie 30h na serwie? Gdzie to spr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jestem na NIEBrak wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Sory ale jestem na NIE [*]Znajomosc amxx [*]Czas na serwerze [*]Brak mikraNa razie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 za malo h na serw. sprobuj za tydzien na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Co do gracza jestem na TAKCzemu?Bo widać że mu zależy, ciągle stara się informować adminów i czitach i ma 17 godzin, a serwer można powiedzieć że zaczął "działać" od kilku dni. Co do składki to płacisz jednorazowo 7,38 zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dzisiaj wlepiłem mu ssy,wydaje mi sie,że "brudne" NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Na tak jeżeli -_- piosze ze sie stara po podaniu widze ze nie klamie z znajomoscia amx zglasza czity to tak a jak cos pisz do mnie na gg to ci pommoge jak czegos nie bedziesz wiedział .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Pawełek przeczytałbyś co napisał TaQ i trochę się do tego ustosunkował . Czekamy na ssy ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 jestem Na Tak myśle , ze ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 ja bym mu dal szanse (zobaczymy czy ss beda czyste ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jestem na nie, z tego co pamiętam to dla Ciebie każdy ma czity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 TAK ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jak tak samo jak Blaze. "Nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na nie. - brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jestem na Tak. Ogarnia gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 tak jak SWAGUŚŚ , na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Podobno dostał ss'y, a tematu brakJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi