Truskawkowy 52 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siemanko. Chcialbym poruszyc temat laser min. Otóż wdg mnie ludzie powinni mieć możliwosć stawiania min w powietrzu. po 1 W niektórych kampach gdy się postawi na scianie/podlodze mina nie zatrzymuje zombie, a oni idą bez problemu.po 2 mina mało pżpo 3 gdy mina stoi w powietrzu i tak duzo strzałów w nią trafia, dlatego są jeszcze słabsze. Zombie nie mają wcale trudniej, i tak ta "zbugowana mina" ma tyle samo pż....Licze na wypowiedzi graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 truskawka dobrze pisze niektore kampy sa takie ze mina nic nie daje zm normalnie przechodza a gdyby byla w powietrzu troche by sie pomeczyli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Odświeżam... Prosze o lukniecie na filmik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja ci powiem tyle w kazdej kampie 1 osoba moze postawic 2 miny , (zalozmy ze 2) ja stawiam 1 na srodku i jedna zaraz obok niej na scianie i zmiartwie cie ale co by Zombie nie robil nie przeskoczy nie zbuguje nawet longjumpem nie wskoczy na " bugu " miny poprostu trzeba umiec odpowiednio ustawic jak nie wierzysz moge ci to zaprezentowac na serwerze. Co do malej ilosci HP miny juz to HP wczesniej zwiekszylismy bo mialy jeszcze mniej teraz ida na 6-7 hitow jesli jak napisalem wyzej ustawisz je dobrze. Moim zdaniem to wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Rybak mi chodzi o to ze w bugowaniu lm'ow nie ma nic zlego Bo ilosc zycia zbugowanego i postawionego tracydyjnie jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 jak ty chcesz ZM gdzie zombie nie maja szans wbic do kampy bo zbugujesz 5 lmow czy wogole jakiekolwiek to jaki to ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 jak ty chcesz ZM gdzie zombie nie maja szans wbic do kampy bo zbugujesz 5 lmow czy wogole jakiekolwiek to jaki to ma sens? Mowilem żeby dodac rózne itemy a ty zawsze jesteś na nie Nie licze się juz z twoją opinią i nie bd odp na twoje posty... Szkoda mi cie ... Pisze jak byk ze max 2 lmy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ty z moja opinia liczyc sie nie musisz wazne ze sa osoby ktore sie z nia licza regulamin to regulamin bugowac nie mozna i nie bedzie mozna zbugujesz - ban , tyle w temacie a temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Lm'y można w taki sposób stawiać, ale jest limit, 2 na kampe. Postawisz więcej, masz bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi