Sanczo 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 1. Serwer: dd2 2. Nick: Sanczo3. Imię: Kamil4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10): wszystkie komendy ogarniam6. Mikrofon(Tak/Nie): obecnie nie bo sie zepsuly sluchawki ale kupie nowe i tak7. Składka(Tak/Nie): czasem sms8. Czas spędzony na forum: nie wiem9. Opisać siebie: nie umiem , bezrobotny i czesto gram ehehe10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: bo gra duzo ludzi a nie zawsze jest admin , po drugie gram czesto wrecz bardzo.11. Linki do reklam: nie pisalo ze musze zrobic tylko w wymaganiach pisalo (reklamowanie serwera) myslalem ze ogolnie jak zostane adminem to karzecie reklamowac12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; - ss albo ban (hltv jest) -Gdy ktoś nadużywa micro; ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick i ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 nie brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 A ja jestem na TAK uwazam ze OGARNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ja również jestem na TAK + często na serwie go widuje + jest ogarnięty - brak reklam dorób je ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 na TAK -dorób tylko reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 TAK Ogarnie Widać go na serwie. Tylko dodaj Reklamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 na nie -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na TAK wiek steam często na serwerze. ale masz dorobić reklamy. Jeżeli nie dorobisz reklam będę na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na razie tak Wiek Steam Ogarnie Tylko dorób reklamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na NIE. "9. Opisać siebie: nie umiem , bezrobotny i czesto gram ehehe" to przerasta Twoje umiejętności? ;> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Brak reklam, chwilowo brak mikro 8. Czas spędzony na forum: nie wiem9. Opisać siebie: nie umiem Mhm.. Dorób reklamy pomyśl kim jesteś i będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Mimo że nie ma reklam, jestem na Tak. Jesteś ogarnięty. Kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na nie , człowieku co to ma być ? W wieku 22 lat nie potrafisz opisać siebie ? Brak reklam ,podanie słabo napisane ,aktywność na forum 0 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Na nie , jestem takiego zdania jak MGotze . - Brak reklam - Podanie słabo napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Również jestem na NIeBrak wymagań, reklamy, nie potrafisz się opisać i podać czasu na forum, podanie pisane na odwal się. Dorob reklamy, poprawy podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Powinieneś ogarnąć ale, pkt 12 ? reklamy + składka, jak to wszystko będzie to dam ci tak, na razie Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 dorób reklamy bd na tak a składka z tego co wiem jest jedno razowy myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 na nie -reklamy -22 lata nie umie opisac siebie -,- -lekceważace podjescie do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 na Tak Ogranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zdecydowanie na nie jak na 22 lata powinieneś być ogarnięty , a twoja kultura na serwerze mnie przeraża . Szkoda że nie mam wycinka z konsoli .. non stop jak nie k*rwa to ch*j wam w dupe i inne głupie odzywki ... Tak sie admin nie zachowuje .. , brak reklam , i tak jak napisał kolega u góry : -lekceważace podjescie do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak zainteresowania.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi