KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tak jak i góry szukam ludzi do klanu ! xD Klan ma juz 5 stałych graczy , jest dobrze rozwinięty , ma sponsora , mecze też są , klan jest zapisany na wielu różnych forach , a co najważniejsze dobre i ogarnięte forum ^^ Klan sie Nazywa BTVGaming , 10 gramy klanówke przeciwkoo aaa nie będę pisał komu jest u mnie na forum , mamy profesjonalny herb xD tylko potrzeba jescze więcej graczy !!! dlatego kilkać , udzielać sie , i pisac podania + STEAM mile widziany ! Link do forum : btvgaming.ugu.pl Jak chcecie tow wiecie co robić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Tak, tylko że klan na przemie to zły pomysł, a najgorsze jest to że jest na domenie ugu.pl ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Czego zły ? ^^ Dużo stronek robiłem na przemie , i sie trzymały ;d ale mam zamiar zmienić hostnig na płatny ( tylko że to w swoim czasie ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 klan "jest dobrze rozwinięty" yy pod jakim to względem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 jest dobrze rozwinięty Chodziło mi o to że są stali gracze chętni do treningów i udzielania sie na forum , miło można spędzić czas na treningach z nami , jest sponsor więc naszym obowiązkiem jest tylko wygrywać to miałem na myśli że "rozwinięty" Jak by był nie rozwinięty to by było "0" sponsorów , gracze nie interesują sie treningami , i forum by nie było ! Więc wszystko jest , tylko graczy trzeba : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Rozumiem, to powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 a ja bym polecil moj dawny klan oto link cselitegroup.czo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ten klan dalej ważny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZmiksowanyOwocek 5 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 shenzi ale kogo klan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 NIE WAŻNE /cll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Hyde Park → Pogaduchy" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi