Cobra 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nick : CoBrALink do SSów : ciekawe skąd...Wycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'aktywny ban'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1144651003'[AMXBans] Your IP: '77.254.59.132'[AMXBans] ======================================= Serwer : COD 350 po pierwsze, chyba ktoś grał na moim nicku bo miałem włączony quest co wiem ze na pewno nie włączałem... po drugie skąd aktywny skoro nie dostałem wczesniej bana? chyba ze moja podszywka bo na pewno nie ja... proszę sprawdzić IP i wyjaśnić tą sytuacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wszystkie bany co miałeś ( w przeszłości ) były na steam niedostepny razem z tym z ss'ami, a tu nagle dostałeś bana "AB" już na csie ze steamem. Wychodzi na to, że przeinstalowałeś cs'a lub zakupiłeś steama myśląć, że nikt sie nie skapnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dawałem ci ss po szedłem zobaczyć czy wstawiłeś je forum jednak w ub nic nie było tak ze przeszukałem amx widzę ze jesteś to i ban dałem ze aktywny ban jak piszesz ze to nie byłeś ty to już musisz sam to wyjaśnić ja robię co do mnie należny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Kilerek, rozumiem ze zrobiłeś to co do cb należy ale ja ci teraz mówię ze to nie byłem ja, sprawdź IP i tyle. napisałem już do buźki o rezerwacje nicku więc drugiej takiej sytuacji nie bd, jakiś pajac wszedł na moj nick i się odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 spoko ale też mogłeś zrobić tak jak Blaze napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 ludzie nie mam steama! sciągnąłem waszego cs! tam jest fikcyjny steamID, po co robicie takie cs jak potem z nimi problem jedynie człowiek ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No ale wczesniej grales na innym , więc to Cie sprzedało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 blaze nie wkurw*aj mnie :/ wcześniej grałem na innym ale miałem z nim problemy! z resztą pisałem ze wyświetla mi się błąd virtual c++ runetime! w odpowiedzi buźka poradził mi zebym zainstalował waszego cs bo ma steam id i wgl, to ściągnąłem i zainstalowałem i teraz na nim gram! tak trudno zrozumieć? 2 razy miałem robione ssy i jakoś wstawiłem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nazwa hosta dla 77.2**.59.1*2 to 77-2**-59-1*2.adsl.inetia.pl -> TO COBRANazwa hosta dla 91.1**.2**.1** to ip-91.1**.2**.1**.skyware.pl -> To wcześniejsza osoba Chyba już wiecie co to oznacza ... Specjalnie dałem to innym kolorem byście mogli zobaczyć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi