IksDe 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 1. Rodzaj grafiki: Sygnatura i Avatar 2. Kolorystyka: Zimowe kolory 3. Tematyka: Dziewczęta 4. Wymiary: Pasujące do forum 5. Napis: Ka*eN[t] Cs-Classic 6. Dodatkowo: Każde prace nagradzam piwkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 licze na piwko ) sygne jesli chcesz to w podpis ją wrzuc ten kod wpisz [img]http://www.iv.pl/images/84395298759886242093.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 wiem,wiem na razie czekam na pracę innych użytkowników ale piwko za chęci : )patrz nawet całe to niebieskie pokrycie się nie kryje do końca z sygnaturką :< LOL : nie musi Ci sie podobac , dalam swoją propozycje czekaj sobie na inne :)a to co nie jest pokryte to ramka przezroczysta ;pnapisałem up,że czekam na inne prace dlatego postawiłem piwko za chęci: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 a może takie coś :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 sygnaturka fajna piwko leci : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 łap ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 oo ale masz dobry gust ^-^ takie coś chciałem : P masz piffo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 zlecenie wykonane/cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi