Gosia 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Serwer: #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl 2. Nick: Niunia Gosia3. Imię: Gosia4. Wiek: 195. Znajomość Amxx(0/10): 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): Nie :/7. Składka(Tak/Nie): jak tylko wyjdę z problemu finansowego to oczywiście że tak a na dzień dzisiejszy mogę inaczej się odwdzięczyć 8. Czas spędzony na forum: Time Online12h 30m 52s ale obiecuję że poprawię aktywność 9. Opisać siebie: Włosy ciemne ,oczy niebieskie,wzrost 1.73 , Oczytana ,Miła ,Cierpliwa , i wiele innych + ale mam też swoje - nie lubię pozerów , wulgaryzmów i nie zawsze zgadzam się z innymi ale potrafię wybrnąć z każdej sytuacji10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chcę pomagać w rozwoju jak i w utrzymania porządku na serwerze 11. Linki do reklam:- http://nice-shoot.pl/forum/index.php?/topic/621-zapraszam-bo-warto/ - http://cs-bols.pl/topic/162-zapraszam-bo-warto/-http://www.grandskill.pl/showthread.php?tid=1472-http://www.cs-fpg.pl/newthread.php?do=postthread&f=780 <-- ta reklama czeka na akceptację-http://www.volta-sq.pl/newthread.php?do=postthread&f=73 <-- ta reklama czeka na akceptację 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wejdę na spectator a następnie zastosuje podstawowe czynności czy faktycznie na czymś dany gracz gra jeśli tak to kręcę demko lub banuję gracza przez amx ss (screeny) -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzegam do 2 razy następnie stosuję kicka jak to nie pomoże zbanuję na 5 minut góra do godziny . zależy od sytuacji jak i od zachowania danego delikwenta -Nadużywa Kultury na serwerze; powody te same ^13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na tak , brak wymagan.Ma dzieffczyna doświadczenie.Serwerowi potrzebni admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 7. Składka(Tak/Nie): jak tylko wyjdę z problemu finansowego to oczywiście że tak a na dzień dzisiejszy mogę inaczej się odwdzięczyć - sory ale to sie dziwnie kojarzy ;o..... 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 - Wyslij na pw lub wstaw tutaj pluginy swojego wykonania jesli 10/10 to ftp masz w malym paluszku - brak reklam JESTEM NA NIE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Reklamy, godzinki na serwie i składke zapłacisz to dam ci tak, na razie NIE. Rybak kolejny raz ci mówie że podanie na adma a opiekuna serwa to różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4743-wymagania-na-administratora/ Tutaj znajdują się wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mało czasu na serwerze i to co wyżej wejdziesz na 1h i po sprawie ? ;o to jest nic .... a po drugie widze że byś dawała bany za to samo Co madzia "Nie lubie wulgaryzmów" co osoba 5 min Ban Cya - Na Nie Popracuj nad godzinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czekam na dalsze "opinie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej na TAk. Przyda sie admin na serwa. Ogarnie napewno. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Również jestem na Tak. Pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ja nie nie -grasz na serwie pare h i juz chcesz admina -amx 10/10 wstawi jakis swoj plugin h@ albo rybakowi jak napisal -inaczej sie odwdzieczyc ? fajnie to zabrzmialo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Również jestem na Tak + wiek + amx + reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na tak. Znam ją z serwera, i jestem pewien, że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem na tak. - Ogar - Wiek - Amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie jestem pewien czy ogarnie... ale jestem za okresem próbnym by sprawdzić czy sobbie poradzi , z tego co widze amx ma w 1 palcu dlaczego? dlatego ze naprawde sa tam admini potrzebni a moze akurat sie nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na tak AMX 10/10 Myśle że rozpozna skilla od wh czy jakiegoś innego wspomagacza. Ten serwer potrzebuje adminów 24/7 Warto dać każdemu szanse na sprawdzenie. Popraw tylko aktywność na forum i na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 mało na serwerze brak mikrofonu Posiedź więcej na serwerze, a bede na TAK, w dniu dzisiejszym NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja jestem za okresem próbnym, może zmobilizuje to do dłuższego katowania dd2 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja jestem na NIE.Brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ja tak jak blaze za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 7. Składka(Tak/Nie): jak tylko wyjdę z problemu finansowego to oczywiście że tak a na dzień dzisiejszy mogę inaczej się odwdzięczyć - sory ale to sie dziwnie kojarzy ;o..... 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 - Wyslij na pw lub wstaw tutaj pluginy swojego wykonania jesli 10/10 to ftp masz w malym paluszku - brak reklam JESTEM NA NIE Rybak co jest w tym dziwnego do kojarzenia, że ma problemy finansowe ? może jest na swoim i musi radzić sobie sama ? Ps, co do podania Jestem na TAK: - wiek - amx - 19 letnia kobieta na pewno jest z dużą kulturą osobistą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem na nie ponieważ mało godzin na serwie tak samo jak mi pisali , jedynie okres próbny na 1/2 tygodnie jak sie sprawdzi okej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na tak, przyda się admin. + wiek, amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 na Nie WYmagania, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czekam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jestem za tygodniem próby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi