Camper* 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Serwer:DD2 2. Nick:CeeReeM|CaMpEr3. Imię:Patryk4. Wiek:175. Znajomość Amxx(0/10):96. Mikrofon(Tak/Nie):Tak7. Składka(Tak/Nie):Tak8. Czas spędzony na forum:-9. Opisać siebie:Patryk,Mam 17lat.Jestem osobą otwartą dla każego. uczęszczam do Luceum Wojskowgo10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Chcę pomóc w ogarnięciu Serwera.Ponieważ coraz częśniej wchodzą gracze na dopalaczach a admin jest rzadko 11. Linki do reklam: --http://cs-bols.pl/to...3-cs-classicpl/ --http://csdonald.pl/r...143-camper.html12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy;ss. ban-Gdy ktoś nadużywa micro;upominienie .jeżeli nie pomoże to kick ostatecznie ban-Nadużywa Kultury na serwerze;UP13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowaBrak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem Na Nie Za Mało godzin, nie ma to sensu kolejny admin którego nie będzie na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmocyelo ` 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak , ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Brak składki, brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 14h na serwie, brak składki, brak reklam Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 na nie, czas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camper* 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Reklamy: -http://cs-bols.pl/topic/163-cs-classicpl/ -http://csdonald.pl/reklamy-witryn-internetowych/48143-camper.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Camper, edytuj swój 1 post tzn temat i tam daj reklamy. Dorób jeszcze z 3 . @@ EDIT ZDECYDOWANE NIE ! nabija sobie h na serverze siedząc na spect. Wywalilem go kilka razy, aż dostał bana na 5 minut. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Rentui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Również na Nie, niestety ale bez składki nic nie zdziałasz.Brak reklam jeszcze bardziej przekonuje do wielkiego NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na nie. Cały dzień siedzi na spekcie i nabija h na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camper* 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 bo v tym czasie jestem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czytajcie co napisał -_- Na Tak: -reklamy są -mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czekam na dalsze "opinie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brak składki oraz reklam. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem na Tak inni nawet tych 14 h nie mieli na serwerze mysle ze sobie poraddzi i podaola temu stanowisku andal adminow brakuje mysle ze jak wybiorą "paru" to bedzie ogar juz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE, nie widuję go na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jesli dorobisz reszte reklam bede na tak narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: BRAK REKLAMJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi