panmocyelo ` 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: Panmocyelo `3. Imię: Adrian4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 10 , miałem swoją ogarniętą serwerownie.6. Mikrofon(Tak/Nie): Mam7. Składka(Tak/Nie): Postaram sie cos ogarnac ;>8. Czas spędzony na forum: Na forum mało prawie 2h , ale na serwerze za to dużo wiecej , a czas na forum się nadrobi.9. Opisać siebie: Myśle że jestem ogarnięty , Adrian 20 lat , lubie pograć w cs , gram dosyć czesto . Lubie wykonywać prace jako admin ;)10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dlatego że nie raz widze na serwerze odpala , typy nie wykonuja celi itp . Na serwerze widuje rzadko admina a gram dziennie naprawde wiele godzin.11. Linki do reklam: Zrobie za 2h , siostra siada zaraz ;>12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss , demko zależy od sytuacji. -Gdy ktoś nadużywa micro; Kick , gdy się bedzie powtarzac ban do 1h ;> -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban do 2h ;)13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Ns , steam sprzedałem po tych aktualizacjach jak wprowadzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie, czas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 9h na serwie, brak składki, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camper* 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem Na Tak - ogarnięty Gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem na nie. 9 h na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Czekam na dalsze "opinie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Dosyć często go widuję na serwerze. Nie przeklina jak większość i ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Za mało na serwerze, na Nie @UP Wyklina sam widziałem z 10minut temu ;3 Twoje podanko napisane "Napisano 08 sierpień 2013 - 17:02" 11. Linki do reklam: Zrobie za 2h , siostra siada zaraz ;> Brak reklam. Brak admina do niedzieli. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Rentui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak potrzebny jest natychmiast admin. Chociaż dajcie mu admina na próbe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ogar . Takich potrzeba . Jak najbardziej za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panmocyelo ` 1 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dajcie chociaż adma na próbe , nie wiedziałem ze Rentiu ma zablokowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ogarnięty gracz, Nadaje sie zróbcie czystke wyjebcie tych co nie wchodza i tyle. bo nazbiera sie i syf będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 btq ogarniaj posty wyżej. Byłem w grze, ale admina mam zablokowanego do niedzieli. Panmocyelo - też czytaj i edytuj te bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak potrzebny jest natychmiast admin. Chociaż dajcie mu admina na próbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Kulturalny , ogarniety , jesl izaplacisz skladke i dorobisz reklamy mozna dac ci okres proby jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Podanie odrzucone (wymagania)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi