PL_Grzegorz 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam wszystkich użytkowników forum jak i graczy. Mam na imię Grzegorz, lat 20. Mieszkam w Świętochłowicach na Śląsku. Interesuje się muzyką, komputerami game hostingiem i innymi niewymienionymi tutaj. Z zawodu jestem Piekarzem (mam Czeladnika zrobionego w tym zawodzie), aktualnie się uczę wieczorowo i pracuję w weekend. Jestem Administratorem publicznego serwera głosowego Team Speak 3, który też sponsoruje innym siecią serwerów. Gram u was na serwerze Knife + DM, lecz w najbliższym czasie będę też grał na FFA. Do zobaczenia w grze! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć Grzesiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Elo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dzień dobry proszę pana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theblant 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi