Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć i czołem wszystkim zapaleńcom tej pięknej oraz pomalutku wyginającej gry jaką jest Counter-Strike 1.6 (cs) . Jak wiadomo , jestem w dziale przywitaj się , więc wypadało by się przywitać i powiedziec coś o sobie . Chyba. Więc : Cześć Kociaki ! <3 To teraz coś o sobie : Jestem Piotruś , dla znajomych Pipka . Latek mam 15 , chodzę do gim. Dokładniej to idę do 3. Tak wiem co teraz sobie myślicie : Lecz nie każdy gimbus zachowuje się jak gimbus. Ja np , jestem mądrym gimbusem . I mogę nawet to potwierdzić . Jestem programistą , a dokładniej byłym . Gdyż już się w to nie bawię , teraz zajmuję się kulturystyką .. Tak jakby . Lecz gdyby H@ potrzebował jakieś pomocy od strony Technicznej , to może śmiało walić. Może znajdę chwilę dla niego. Jadąc dalej : Nie trawie noobów / dzieciów / mało rozwiniętych ludzi. Nie trawie kogoś kto nie umie napisać który , kto popełnia błędy w najprostszych zdaniach. Będziecie mogli mnie zobaczyć na serwerach : Zombie / DD2 / DR . Do zobaczenia aniołki ! ,3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema Jedno z lepszych przywitań, masz "Lajka"Poprawiłeś mi humor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema gimbusie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tak na marginesie , to macie doczynienia z wielką gwiazdą JuTuba , gdyby ktoś JESZCZE mnie nie znał : http://www.youtube.com/watch?v=jCcTNOZL4Js Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema kocie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jakbyś reklamował u nas (przy mnie) to poleciałbyś na tydzień - taki popis, byłego gimbusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Hahaha Zajebiste ziom ^^ Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Tak na marginesie . (Wcale nie spamuje teraz w swoim temacie , tylko wiem , że choć znacie mnie 2 minuty , to każdy mnie już tak bardzo lubi i wielbi , i każdemu bardzo zależy na moim losie więc musze was na bieżąco informować ) Za 2 godziny jadę na wakację , i wracam 17 Sierpnia. Do zobaczenia ! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Lajk za ciekawe przywitanie. A poza tym witamy na Cs-Classic.pl i zapraszam na DD2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siemano . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kulturystyka, tylko gdzie? Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 siema rozpisałeś się młody byczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Willkommen moj padawanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 i to i to jest powitanie godne polubienia ! bierzcie przykład !!!! juz cie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theblant 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi