Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Więc tak , prosił bym o wgranie tego pięknego pluginu który pozwoli na to , aby forum było piękne i przejrzyste. Proszę . http://community.invisionpower.com/files/file/4914-tb-group-format/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Czy ja wiem, dobrze tera jest i nie potrzeba zmian w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jest dobrze , ale może być lepiej. Dużo lepiej i dużo ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Może bym i wgrał, ale leniwości mi na to nie pozwala. Tak na serio to może coś w nocy wgram, na razie serwer 45k mam w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Takie jakie jest, mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Takie jakie jest, mi się podoba Moge wnioskować , że ty nawet nie wiesz o co biega. Może bym i wgrał, ale leniwości mi na to nie pozwala. Tak na serio to może coś w nocy wgram, na razie serwer 45k mam w głowie [*] [*] [*]Dla mnie żaden problem. Możesz dać mi dane do forum , z chęcią wgram za ciebie :] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Moge wnioskować , że ty nawet nie wiesz o co biega. [*] [*] [*]Dla mnie żaden problem. Możesz dać mi dane do forum , z chęcią wgram za ciebie :] [*] A ty złapiesz licencję i uciekniesz aż nie skminisz że licka jest dalej aktywna i mogę twoje forum usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Mam swoją Wtopa. xd 2.Już dawno byś to wgrał :C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Mam swoją Wtopa. xd 2.Już dawno byś to wgrał :C. Muszę to wgrać i nałożyć fixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 haah ^^ Fajne te kolorki name podoba mi sie to bo to tak sie różni i zajebiscie wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pawełek bardziej ogaru, już nic z tych zmian nie ma Wszystko po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pawełek / -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi