Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Więc tak , prosił bym o wgranie tego pięknego pluginu który pozwoli na to , aby forum było piękne i przejrzyste. Proszę . http://community.invisionpower.com/files/file/4914-tb-group-format/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Czy ja wiem, dobrze tera jest i nie potrzeba zmian w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jest dobrze , ale może być lepiej. Dużo lepiej i dużo ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Może bym i wgrał, ale leniwości mi na to nie pozwala. Tak na serio to może coś w nocy wgram, na razie serwer 45k mam w głowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HKS Mentor 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Takie jakie jest, mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Takie jakie jest, mi się podoba Moge wnioskować , że ty nawet nie wiesz o co biega. Może bym i wgrał, ale leniwości mi na to nie pozwala. Tak na serio to może coś w nocy wgram, na razie serwer 45k mam w głowie [*] [*] [*]Dla mnie żaden problem. Możesz dać mi dane do forum , z chęcią wgram za ciebie :] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Moge wnioskować , że ty nawet nie wiesz o co biega. [*] [*] [*]Dla mnie żaden problem. Możesz dać mi dane do forum , z chęcią wgram za ciebie :] [*] A ty złapiesz licencję i uciekniesz aż nie skminisz że licka jest dalej aktywna i mogę twoje forum usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Mam swoją Wtopa. xd 2.Już dawno byś to wgrał :C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Mam swoją Wtopa. xd 2.Już dawno byś to wgrał :C. Muszę to wgrać i nałożyć fixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 haah ^^ Fajne te kolorki name podoba mi sie to bo to tak sie różni i zajebiscie wygląda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Pawełek bardziej ogaru, już nic z tych zmian nie ma Wszystko po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Pawełek / -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi