Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Cześć , tak jak w temacie. Co myślicie o usunięciu pluginu który pozwala ct przechodzić przez innych ct. Czemu ? Gdyż jak ktoś sobie dojdzie 1 do kampy i chciałby być tam sam lub z kumplem , to i tak mu sie wpierdzieli 5 osób to kampy i nici z gry.. Co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Nie 17. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub 'nie' będą karane warnem - ku temu służy ankieta. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez BlazE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Na nie Ct nie moze sb nawzajem blokować bo to by było głupie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jesli juz naprawde sobie kogos nie zyczysz w kampie to stawiasz 2 lmy i dziekuje. Ale na ZM powinna byc gra zespolowa HUMAN jak i ZOMBIE wiec usuniecie tego pluginu nie ma sensu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A ja za usunieciem pluginu bo wlasnie gralem ale to dawno i zawsze sie zajmowalo kampe a tu bez sensu wjeb.. sie 8 pake rzucająą i po grze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dokladnie to co rybak.. idziesz za daną osobe, stawiasz lm, i czekasz az zombie się nim zajmą ;dna nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To według mnie gra jest bez sensu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Graczom na serwerze się podoba, więc nie widzę w tym problemu. Lepsze to niż ciągłe bany za blokowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 A ja jestem za ,bo ludzie sie laduja w 50 osob do 1 kampy i nie da sie siedziec tam. Poleci bomba i tyle pograne jest. Mozna zrobic tak ,ze mozna przechodzic przez siebie tylko 10 sekund az pojawi sie 1 zombie. Ludzie on ma racje , kampisz z kolega i wbija 20 osob. Masz tak jakby 10 sekund ,zeby zalapac sie do kampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 tak moim zdaniem prznikanie tylko dla vipow powinno byc i nie ma banow za blok jak ja zajmuje kampe i trundo kto 1 ten lepsz ;d, ale jak by to zostalo to 1 zoombi powinien miec pake to kazdy bedzie szedl tam gdzie najmniej a i nie beda podchodzic pod banie i bic bo to bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi