Ursus5314 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema . Mam problem z grafiką w cs . Mianowicie gdy zmieniam grafike z Software na OpenGl . Wyskakuje mi taki bład : The specifed video mode is not suppotred.The game will now run in software mode. Nie wiem co robic na graficie Software nie da sie grać pomocy nie wiem co zrobić . Nie da sie grac na grafice Software bo zacina i sa głupie kontrasty . Prosze pomózcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Napiszę ci jeszcze jedną taką ciekawostkę, że na grafice SOFT nie można grać, karane jest to banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 zgadzam sie z up , a co do twojego problemu spr. najpierw z SOFT na D3D a pozniej na OPEN GL a jesli to nie zadziala to sprawdz to: start>uruchom: dxdiag>ekran1, na dole powinno byc wlaczone direct3d. Wylaczone oznacza problem ze sterownikami. Sprawdz jeszcze we wlasciwosciach ekranu czy masz wlaczone maxymalne przyspieszenie sprzetowe. Wywal jeszcze plik konfiguracji cs`a ktory wedlug wujka googla znajduje sie tutaj: C:Program FilesSteamSteamAppsYOUR-EMAILcounter-strikecstrike - userconfig.cfg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zaktualizowane sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sterowniki dobre wywaliłem plik userconfig.cfg. i dalej nic to nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Skasuj cs'a/steam. Wszystko co z tym związane. Także z rejestru. Zainstaluj i zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 najpierw usuń cs all jakie masz i pliki zwiazane z cs odinstaluj sterwoniki zainstaluj na nowo wtedy zainstaluj cs najlepiej tego co jest na classic i mysle ze bedzie po problemie ,poniważ cs-classic ma standard jak zainstalujesz juz open gl ,,, na bank ci to pomoze !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman 0 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 mialem ten sam problem musialem zainstalowac starsze stery xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi