btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam was,chce znaleźć osoby które graja bardzo dobrze w piłke i podyskutować o piłce kto chętny pisać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja gram w piłke (bardzo dobrze). Mozemy popisac ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja tez"Dale juz zakonczylem kariere :Dpo drastycznej kontuzji(2 razy zwichnieta rzepka:D:D)rulekta i te sprawy:Dxd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Gram w 3 lidze Łysica Bodzentyn!!! Goalkeeper 4 ever <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Plon klęczany liga : Okręgowa . 24 bramki w tym sezonie strzelone 1miejsce 1remis reszta wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Brak aktywności. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi