SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam właśnie przeszedłem z Kick Boxingu na Boks... Jeżeli jest ktoś kto trenuje to proszę o opinie co najlepiej stosować w bokscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zylety w rękawice;) na pewno wygrasz każda walkę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dziękuje Dziku w ten sposób mi pomogłeś potrzebuje rad bo nie wiem czy Boks to to samo co Kick Boxing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 No na pewno nie to samo, jak dla mnie w boksie nie można używać nóg, ale to ,moze źle widzialem;) TV sobie włącz i zobaczysz:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dziś obejrzyj walke Szpilka z Mollo, to może się czegoś nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zależy kto co woli byłeś na kickboxie i przeszedłeś na box, ja bym wolał kick boxing bo możesz kopac łamac typa,a w boxie czyste piesci ja wlasnie jakbym dostal bule w boxie to od razu bym musial przejsc do nog kolan bo mnie nerwica lapie jak ty masz cierpliwość i dobre przyjebanie z łapy to trzymaj sie boxu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Kick boxing trenowałem 4 lata w klubie w Lubinie dojeżdżałem na treningi.... Zdobyłem trochę osiągnięć.... Siłę mam dużą po walkach dużo przeciwników mnie chwaliło, powiem wam, ze KB już mi się znudziło chciałbym teraz coś pokąbinować samymi rękoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 to kombinuj ja tylko pisze że bym nie wytrzymał jakby mi typ bułe wyjebał :DDD musiałbym go kopnąć czy coś a tak wgl to ja piłke nożną trenuje ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 JA TRENUJE !!!!! A JA CI NIEDORADZE CO CHESZ ROBIC BO JA WOLE SIE PIZDOA* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 z jakiego miasta jesteś moze zgrupowanie bedzie >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Z miasta Chojnów, ale trenuje w Lubinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 O.o w lubinie bylem na wakacjach moze kiedys sie spotkamy ale nie z lubinem niema wyjazdow ale walki chyba sa ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie ten wiek , za stary jestes ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 no ja mam 17 lat i waże 76kg, więc nie wiem czy na Ciebie trafie Pawełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 nieeeeeeee ja trzymam wagę 57-60 a i ja kadent a ty junior nie ma szans ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja kiedyś chodziłem na boks na początku to jest porażka uczą cie jak masz trzymać garde przez 3 treningi i pozycja w nogach . Trenerem był taki dziadek jak źle garde ustawiłem to odrazu liść w pysk a rozgrzewki męczą . żeby przetrwać to musisz Nie palić Nie pić i Nie brać Trening czyni mistrza dużo w tym dobrego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Popieram Blind'a , Ja ćwiczyłem boks przez miesiąc potem dałem se spokój i poszedłem na MMA . W boksie , jak dla mnie nie czuje się tego luzu , a w MMA walisz z piony nogi kolan i zależy od zasad łokci też . W boksie ważna jest garda i sposób poruszania dlatego będą Cie najpierw tego uczyli . Podam Ci fajny kanał Youtube'a : Może sie czegoś poduczysz ? Kanał : Zapytaj Trenera Filmik na zachętę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi