btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Siema, szukam ludzi propsów kino maniaków którzy podaja mi zaje*** horror, nie pisać mi Rec,Wzgórza maja oczy paranormal activiti , droga bez powrotu ostatnie egzorcyzmy cos takiego props ludziska .:xx ;xxx ;xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-D-R-I-A-N 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 dog soldiers polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 [*]Wrota Do Piekieł [*]Obecność [*]Gabinet Sinister [*]Droga Bez Powrotu 2 [*]Zejście [*]Smakosz 2 [*]30 Dni Mroku [*]Klątwa [*]Underworld [*]Ring [*]Hostel [*]Piła VI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dołączam się, też szukam jakiegoś horroru, [*]Wrota Do Piekieł [*]Obecność [*]Gabinet Sinister [*]Droga Bez Powrotu 2 [*]Zejście [*]Smakosz 2 [*]30 Dni Mroku [*]Klątwa [*]Underworld [*]Ring [*]Hostel [*]Piła VI Oglądałam wszystkie, oprócz Underworld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Underworld bardziej o wampirach taki sf fikcja, ale wrota do piekiel itd dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Obecność tam już wyżej wymieniony film. Dobry horror, byłem w kinie na tym i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Underworld jest słaby jako horror ^^ Ja Ci polecam Evil Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja polecam Wrota Do Piekieł dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi