Ursus5314 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Siema . Dzisiaj włanczam gre a tu na serwerze mam ping od 100 do 200 nie wiem co sie stało pomocy wszystkie działania jakie robiłem nic nie pomogły . Pomocy jesli wie ktos o co chodzi niech pisze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zmiana dostawcy INTERNETU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10960-problemy-z-pingiem/#entry60335 Tysiące poradników na forum jak i w internecie ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nic to nie dało zrobiłem wszystko co mowiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie wiem wyłącz all programy skyp,gg itd powpisuj komendy fps modem itd,lub tez masz software ja na tym trybie mialem 200 pingu . lub synchronizacja pionowa właściwości i tam masz nie wiem czy pomogłem bo to dawno robiłem .| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Przeinstaluj gre i powinno być wszystko okej, jeżeli nie to skontaktuj się z dostawcą internetu może u nich jest coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Z czego masz internet?napisz nazwe:)przeskanuj komputer CLEANEREM moze jakiś wirus sie wgrał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wyłącz Wszystkie Programy Jak Ci to nie pomoże to spróbuj zrobić reinstal cs a jak ci to nie pomoze to tu masz link:http://peb.pl/gry-sieciowe/1300172-counter-strike-1-6-n-s.html .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi