btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Witam Może mi ktoś napisać ilu jest adminów na Only DD2, bo bardzo mi sie to przyda. ^^ z góry dzięki ziomy,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 6 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja, Madzia, TaQ, nnnnnnn, al0ne - chyba tyle, ale pewny nie jestem ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ok poczekam na dalsze komenty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 hahaahah odpalic sie chcesz tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 haha ale smieszne ... poprostu chce wiedziec.. ilu jest jak masz z takim wyskakiwać to nie pisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Blaze wcześniej byl admem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi