MGotze 25 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wiek:15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG , STEAMKiedy zaczynałeś grę w cs: 7 lat temu .Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Dość dobre , przez ten czas grania w tą oto gierkę wiem już jak rozpoznać Cheatera ^^Ile masz wolnego czasu?: Teraz dość sporo ,w roku szkolnym będzie pewnie nie ,aż tak dużo jak w lato ,ale to chyba oczywiste .Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc w sprawdzaniu ss;ów ,demek ,gdyż mam jakieś doświadczenie mogę się przydać ,a lubię spędzać czas na forum ,bo nie gram "nałogowo" w CS .Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): WH AIM ESP No recoil No flashWymagania- 50 postów Jest- 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest- Minimum 2 miesiące na forum Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE - w ogóle Cię tutaj prawie nie widze - jak dla mnie wiek za niski choć w wymaganiach jest 15 lat. - 15 letni chłopak grający 7 lat hmm wychodzi, że miałeś 8 jak zacząłeś przygode z Cs'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ja dalej jestem na NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi