Gość Cuzco Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/EMAIlKiedy zaczynałeś grę w cs: Pare lat temu 4-5.Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Dobre.Ile masz wolnego czasu?: Spooro ;d .Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym pomóc ludziom z UBTEAM oraz skrócić czas ub ; >Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Jasne na ns. Aim,whWymagania- 50 postów JEST- 50 godzin na forum JEST- Minimum 15 lat JEST- Minimum 2 miesiące na forum JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Blaze zrezygnował z UB Support więc przyda się nowa osoba na to stanowisko, tak można dać ci szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Rozpisz mi tego gościa i powiedź czy czysty czy na wspomagaczach. SID: 0:1:56819832 GRACZ: /> demko: http://speedy.sh/UsDXV/czit.rar Piszę to ponieważ byłam kiedyś sędzią na AC , chcę zobaczyć czy się nadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cuzco, jestem na NIE ponieważ jesteś max 1 - 2 h na forum dziennie. Poza tym AimBot i WallHack to nie wszystkie czity, nie wiem czy byś inne rozpoznał na Screenach bądź też na demku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na NIE jedynym powodem jest to, że Twoje podanie zostało napisane tak aby było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na okres próbny.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi