nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dosłownie przed chwilą grając na serwerze, chciałem zrobić graczowi screeny, a nawet zrobiłem, bo był odpalony. Tutaj jest potwierdzenie moich słów, iż screeny zostały wykonane : Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] (Date: 08/10/2013 - 22:38:31)Chcesz Kopa xD dolacza do Sil Anty-TerrorystowMaciek killed .Ja Tu Tylko Sprzatam! with ak47Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] (Date: 08/10/2013 - 22:38:32)Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] (Date: 08/10/2013 - 22:38:33)Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] (Date: 08/10/2013 - 22:38:34)Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] Po wykonaniu screen'ów gracz nie dostał automatycznie bana, gdy chciałem zbanować ręcznie, nie było to możlwie. Nie wiem, czy gracz ma jakiś immunitet, w co wątpie, bo ewidentnie było widać, jak używa wspomagaczy, ale w czym tutaj jest problem? Błąd w amx? Czy może ja o czymś nie wiem. Bardzo proszę o wyjaśnienie tej sytacjii, gdyż nie wiem gdzie tkwi problem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mozliwe, że to błąd amx lub poprostu gracz uciekł przed ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Gracz nie uciekł przed ss'ami, bo bez żadnych problemów sobie grał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mi też czasami tak się robi na COD'zie lecz po jakiejś chwili dostaje a jak nie dostaje to dostaje bana z konsoli odemnie ręcznie.Lub też uciekł przed ss. Bądź też istnieje prawdopodobieństwo że ten owy gracz jedzie na płatnych czitach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 jak mi tak się działo to po ssach kickowałem gracza. Nie wiem czy to cos daje, ale nie wchodził już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Fresh, możesz mi napisać, jaka komenda obsługuje tutaj serwer, na ban ręczny. Bo nie zawsze jest tak samo. amx_banip "czas" "gracz" "powód" - czyżby tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dziś przed 30 min też mi się tak stało, dałem mu perma pisze że zbanowany a jednak dalej gra, kicki nie pomogły, ban przez komende nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 a mi tam na 350 amx smiga zcren jaki i zarowno caly to po prostu bllad ale Gm# Screenshot taken on player Maciek by admin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ' [t] widzisz nie ma czasuu na ostatnim to0 wyglada na uczieczke ale jak mowisz ze nia nie jest to na bank musi być bląd . mzoe byc tez tak slyszałem 1 admin tak mial ze jak robil ss przy ostatnim zlapal malego LAGA i gracz nie zbanowalo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Człowieku, teraz dokładnie to samo, też graczowi screeny lecą, barak bana, jak chcę dać normalnie, to nie można. Dałem kicka, niby nie wszedł, ale bez przesady. Zróbcie coś z tym amxx, bo to włącznie z tym się wiąże. Najwyraźniej coś się popsuło, i trzeba szybko to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie wiem czy moja odpowiedź wniesie coś do tematu, ale zaproponowałem dzisiaj wgranie pluginu voteban na serwer, może on coś pochrzanił ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Chwal się, że to jeszcze twoja propozycja Możliwe, że ma to jakiś skutek na błędy jakie występują. Najlepiej będzie przeinstalować amx'a. Ale niech o tym decyduje H@ serwera, w każdym razie, trzeba się z tym uporać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak masz nick z ' takimś czymś to sie nie dziw Sprawdź swój nick i zobacz czy nie ma tego typu znaków bo wtedy banowanie się buguje, a drugim razem kickasz takiego "człeka" i dajesz zwykłego bana bo czasami się baaza danych buguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Powod jest nie tak skomplikowany jak sobie wszyscy wyobrazacie spowodowany jest znacznikiem " ' " musisz sie go pozbyc z nicku aby ssy dzialaly poprawnie. @up wyprzedzil mnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ale po co, jeżeli nick gracza tego co nnnnn banował to Maciek a tam nie ma żadnego ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Nie chodzi o nick gracza @Siwy tylko o nick admina " nnnnnnnnnnn' " ma ten znacznik w nicku na Adminie to ssy nie beda dzialaly mu poprawnie sam mialem ten problem i sam to ogarnalem wiec Doskonale wiem ze to rozwiaze ten problem na 101% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Siwy nie ogar ? chodzi ze nnnnn ma zmienic w swoim nicku tera tebn mnie wyprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 a ty pawełek po każdym powtarzasz, a nie wiedziałem rybak myślałem że o banowanego chodzi a nie o banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Co to za skomplikowany amx? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, aby takie znaczki jak "'", miały wpływ na robienie ss'ów. No ale coż, skoro pomoże, to trzeba zmienić ;> Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez -_- Podziękuj GmAmxBans 1.5.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zamykam/Wyjasnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi