SkalnyPatataj 100 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nick : Maciek Link do SSów : http://www58.zippyshare.com/v/30038294/file.htmlWycinek z konsoli : brakSerwer : DD2 Proszę bardzo ss są... Nie mam nic a nawet nie wiedziałem, że ktoś mi zrobił ss ale skoro je zrobiono i je mam to dodaje, zeby nie bylo ze jestem odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) w amxbans cie nie ma wiec nie wiem o co chodzi ssy czyste. @Juz wiem o co chodzi admin ten mial problem bo nie laczylo mu z baza gdy robil ssy dlatego zrobil ci ssy ale nie dostales bana tak czy siak ssy czyste takze - UB Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi