Zamknij Oczy 88 Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 powodzenia piszcie wady osoby nad toba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamknij Oczy 88 Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Moje wady to nie umiem grac w piłke, nie znam sie an komputerach piszcie wady osoby nad toba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Icy Box pasha 138 Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Po pierwsze przeczytaj slownik .Po drugie wada nie może być nie umiejętność gry w piłkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamknij Oczy 88 Posted August 11, 2013 Author Share Posted August 11, 2013 Wiem dlatego tak piszę . Tobie tez przyda sie słownik bo zapominasz o " ą , ę " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Icy Box pasha 138 Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Hahahaha pisze z telefonu dlatego tego nie pisze, 80% ludzi w internecie nie używa polskich znaków, ale Twoje JAKOMS SPRAWE, no to troszkę zal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 "Napisz wady osoby nad tobą" Skąd mam wiedzieć jakie dziku ma wady, a tym bardziej on twoje ? Może zmień to na swoje wady ale temat jest bezsensu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywości Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts