S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 nie jestem za wielkim specem w Avka'ch i sygnaturkach ale proszę ocenće to jak najsurowiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Niezły styl, gdyby tylko napis był cały czerwony... :-) Ładnie, styl stary, ale ładnie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Diglett, dzięki To Tylko Początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 praca fajna tylko ten napis bym zmieniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak jak niezłyLOL napis bym zmienił,ale praca fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ładna praca, podoba mi się, napis tak średnio, też bym go zmienił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 CreeZ, niezlyLOL., Sn1p3r, niestety innej czcionki pasującej nie miałem za bardzo no i jest trochę nie widoczny :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sygnaturka jest ok, ale napis lepszy by był cały czerwony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Się nie znam na "grafice" .Ale wiem co mi się podoba i mi się to podoba . ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Właśnie, praktycznie wszystko tyczy się napisu. Pyszczek wilka mógłby być bardziej widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bardzo ładna praca tylko ten napis jak by mógł być cały czerwony 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 praca ładna tylko napis daje 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 sry 9/10 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi