BSOD_______________ 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Cześć. Problem polega na tym że czasem perki (chodzi mi o takie co mają bonus 1/3 na natychmiastowe zabicie np.), po prostu nie działają tak jak powinny. Miałem mistrza deagla, 1/3 bodajże na natychmiastowe zabicie, wpakowałem 3 magazynki i nic! Koleś stoi dalej.. To samo jest w przypadku klas: Gram snajperem, jak wiemy snajper ma 1/1 z awp i co? Strzelam w kolesia a on stoi.. To samo zaobserwowałem na złotym scoucie, mp5 (nie pamiętam nazwy ale wiem że 1/10 na zabicie) Coś jest nie tak, jeżeli pisze natychmiastowe zabicie, to na strzała powinien padać conajmniej w moim przypadku tak czasem się nie dzieje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Snajper ma 1/2 ,a nie 1/1 . Perki dają 1/3 ,ale to nie oznacza ,że po 3 strzałach zabijesz kolesia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Snajper ma 1/1 awp, jeżeli gość miał kevlar to mógł odbić pocisk, czyli nie został zabity ta. A perki działają, te 1/3 działa ja władowałem 7 naboi (magazynek) z deagle i rozwaliłem na kule wroga. Jak wpakowałeś 3 magazynki - 21 naboi a gość dalej stoi to masz pecha albo dostał ale miał kevlar (odbija pociski) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Czasami jest tak , ale scout ma 1/1 i czasami sie nie zabija gosci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zamknij Oczy - To pewnie wróg miał tak jak napisał Siwy kevlar i odbił pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Perki są w 100% dobrze zrobione, klasy też. 1/3 oznacza 33,3(3) % szans, prostee?Nie ma że co 3 strzały, a czasami dana osoba może mieć perk na odbijanie pocisków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi