Rybak 476 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam przedstawiam wam rzeczy które przygotowałem na 3 sezon rozgrywki na [CodMod350lvl]: PRZEWIDYWANA DATA RESETU: Levela,rankingu /top15 , monet - 14.08.2013rPERKI:Perk:"Upadek Archaniola";Opis:"Masz zmniejszona grawitacje, kiedy podczas skoku uzyjesz go spadasz na ziemie i wywolujesz trzesienie";Perk:"Sekret Rambo";Opis:"Otrzymujesz M3[1/4], oraz 25 kondycji";Perk:"Narzedzia Elektryka";Opis:"Otrzymujesz 2 blyskawice"; Perk:"Tajemnica Kampera";Opis:"Gdy kucasz jestes mniej widoczny";Perk:"Zmartwychwstanie";Opis:"Masz 1/LW szansy na ponowny respawn";Perk: "Cichy Zabojca";Opis: "nie slychac Twoich krokow,twoja widocznosc spada do LW"; Perk: "Rece Zolnierza";Opis: "Masz ograniczony rozrzut broni, oraz zadajesz 5[dmg] wiecej"; Perk: "Zastrzyk Adrenaliny";Opis: "Otrzymujesz 40 wytrzymałości oraz 20 kondycji"; Perk: "Krowa"Opis: "Otrzymujesz krowe + 10 dmg" Perk: "miniTT"Opis: "Otrzymujesz ak47[5dmg] + 2 skoki" KLASY ZWYKŁE:Klasa: "Kamper";Opis: "Gdy kucasz jestes mniej widoczny,posiada p90,scout[1/3]";Bronie: "p90,Scout";Klasa: "Rewolwerzysta";Opis: "Posiada Elites[20dmg],HE[1/4],twoja widocznosc spada do LW";Bronie: "Elites,hegrenade";Klasa: "Elektryk"Opis: "Posiada 2 blyskawice oraz ak47";Bronie: "Ak47,deagle";Klasa: "Dezerter";Opis: "Ma 1/3 szansy na respawn u wroga , gali oraz dgl";Bronie: "gali,deagle";Klasa: "Weteran";Opis: "Posiada m4, nie musi przeładowywac broni";Bronie:"M4,usp,glock"; Klasa: "Nolife";Opis: "Dostaje +50 expa za fraga,SG552[5dmg]";Bronie: "SG552,usp,glock"; Klasa: "Palacz";Opis: "Posiada 1/lw szansy na podpalenie wroga,+1skok,famas";Bronie:"Famas,usp,glock" Klasa: "Zolnierz"; Opis: "Posiada ograniczony rozrzut oraz ak47";Bronie: "M4,usp,glock"; KLASY PREMIUM:Klasa:"Teleporter[PREMIUM]";Opis: "Posiada teleport(Mozna uzyc co 10s),m4a1[10dmg],+2skok,2fb";Bronie: "m4a1 , deagle , 2 fb"KLASY OD POZIOMU:Klasa: "Rambo[350lvl]";Opis: "Posiada m3[1/4],2 skoki oraz jest mniej widoczny";Bronie: "M3,DEGALE";Możecie również sami zaproponować coś nowego ale prosiłbym o to aby zastosować się do danego wzoru:KLASY:Klasa: "...."Opis: "...."Bronie: "...." PERKI:Perk: "...."Opis: "...." ********Zbedny spam, zbedne komentarze beda usuwane systematycznie.******** Copyright © All Rights Reserved. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) to w sumie pytanie do 3 sezonu rest lv i topki kiedy ja tylko chcialem elektryka i wiem kim bd juz gral i ty mi ten pierscien expa ulepsz na ten 3 sezon 150 z hs 120 za zwyklego killa http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/10979-kolejne-od-pawelka-24-utwory-na-new-sezon/ na nowy i caly sezon ^^ @ Ulepszę "pierscien expa" A reset lvl'a i topki kiedy bedzie dowiecie sie w najblizszym czasie. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez PawełeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 podoba mi sie można to dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) ten Weteran za doby jak na zwykłą klase !! M4 i nie musi przeładowywać ?? to wystarczy jedną klase zwykłą mieć na serwie bo wiadomo że każdy będzie nią grał @ Za dobra ? chyba nie zrozumiales tej klasy , nie musi przeladowywac to nie znaczy ze ma bezlikammo , moze strzelac bez przeladowywania ale skoncza sie naboje i juz nie postrzela Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) rybak ja mam tylko pytanie czy w klasie elektryk mogla by byc bron m4a1? @ Nie Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja do wterana bym dał AK47. A do elektryka dałbym M4A1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 do elekryka jest fajne ze ma ak47 ja bym to ZOSTAWIL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) ja bym dodal 3 perki takich co niema z broniami klasy PERKI:Perk: "Lamus"Opis: "otrzymuje auto lame + 5 dmg @ moim zdaniem nikt z tego nie bedzie korzystal PERKI:Perk: "koks"Opis: "Otrzymuje krowe + 10 dmg"" @ zrobiony PERKI:Perk: "miniTT"Opis: "otrzymujesz ak47[5dmg] + 2 skoki" @ zrobiony Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dony21 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) mam pytanie Kiedy sezon trzeci wejdzie w życie ? @Masz w poscie u gory Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuCOD 1 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) duzo bym musial pisac pozmienial bym w klasach bronie np rambo zamiast m3 to krowa +5dmg i w perkach sekret rambo zeby była krowa i 15 dmg do tego klasa widziala by miny a klasa z m3 nosila by zwyczajna nazwe Rusher i perk zawodowy rusher mial by 1/4 z m3 na natychmiastowe zabicie miala by m3 i 25 hp za zabicie po co sie trudzic... Rambo to rambo a nie jakis Shotgunista Weteran m4 i auto bezlik? troche kiepsko to widze dał bym 10 dmg z m4 i 2 rakiety cala rozgrywke bym zostawil taka jaka jest nie resetowal bym lvli i dalej bym gral tylko na wprowadzonych wyzej zmianach ktore Rybak przedstawil bo to straci rece i nogi... całosc bym ulepszyl mianowicie wieksze staty i lvl exp DMG @ Trzeba zaczac od tego ze nie bylo jeszcze czegos co bys nie zmienil to po 1:). po2. Autobezlik? jaki auto bezlik klasa poprostu nie musi przeladowywac broni a ammo ma ograniczona ilosc. po3. Rambo ma 1/4 , a rusher zostanie jaki jest nie bedzie zmienial ktos klasy zeby miala niewiadomo co bo ty nia grasz 4. 10 dmg z m4 i 2 rakiety ? lepszy od diabla ;D? = powodzenia. 5. Wiekszy lvl wieksze dmg? = zmien Serwer , bo ten cod zostanie z 350 lvlem max. 6. Jeszcze raz napiszesz posta typu litania wszystko i nic i nie zastosujesz sie do wzoru to zadbam o warna + usuniecie postu wyraznie pisze w temacie ze jest wzor. Nie umiesz napisac cos takiego ? klasa: "xxxx" opis: "Widzi miny...." bronie: "....." Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Elegancko, mi się podoba.Znowu Was zjeeeem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ja mam taka propozycje moze dodac cichemu 1/3 po śmierci na wybuch ? i natychmiastowe zabicie albo 1/4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Obiło mi się o ucho, że cichego nie będzie , czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja sie nie bede powtarzal idiotyczne posty , spam komentarze bede usuwal na bierzaco , wymyslalem te klasy dodatkowo je zrobilem zostana wprowadzone takie jakie sa i zobaczymy grzesiu czy nikt nimi nie zagra , bo do tej pory na serwerze ludzie nie narzekaja tak jak ty to robisz a jak ci sie nie chce stosowac do wzoru to nie pisz nic w tym temacie. Bronisz swojej klasy czy chcesz ja wykoksic zeby byc jeszcze lepszym ? dla mnie to jest smieszne bynajmniej ktos pisze propozycje i ustawia serwer pod swoja klase ulubiona? lol jak ja bym tak robil dawno by tych ludzi nie bylo. Te perki jakie zrobilem i klasy sa wyrownane i dopasowane do serwera gry napewno nie zepsuja to wiem w 200% sa osoby ktore sie doczekac nie moga az to bedzie, a ty narzekasz ze cos nowego wprowadzamy ? Napisalem w poscie ze kazdy moze zaproponowac cos od siebie STOSUJAC SIE DO WZORU a nie glupio komentowac, komentarze moga byc jak to bedzie na serwerze i sie nie uda a nie teraz jak jeszcze sie na nim nie pojawilo. Poprawki i komentarze tego co zrobilem zamieszczac bedziecie w " wasze propozycje v3 ". @Co do cichego decyzja bedzie nalezala do H@ czy usunie czy zostanie + doda tą nową. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Klasa: "Medyk"Opis: "Posiada 3 apteczki, dostaje 50hp za zabójstwo"Bronie: "usp,glock,deagl" Klasa bardziej drużynowa, można by było coś jeszcze dodać, jak np. 1/12 na zabójstwo z usp,glock,deagla @ są 3 klasy posiadajace apteczki : Komandos , Fighter , Szeregowy po co kolejna klasa z apteczkami ??? Mozna poprostu Szeregowemu dodać to dodatkowe HP za zabojstwo Chodziło mi bardziej o takiego typka, który by biegał i uleczał drużynę, była by to odmienna klasa, a szeregowy to dobry raszer i dodanie mu 50hp za fraga uczyniło by go trochę za dobrym, ale czemu nie. @Ale komu bedzie sie chcialo biegac za druzyna i leczyc ludzi ? zamiast wbijac lvl i fragi ? - nikomu ;d Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Perk: AmfetaminaOpis: Dodaje nam + 30 kondycji i + 20 zdrowia, a zabiera nam 20 wytrzymałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 KLASY:Klasa: "cichy rewolwerowiec"Opis: "posiada usp +15 dmg,nie słychać kroków, +skok "Bronie: "Steyr TMP, usp" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: OKJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi