TheBest147 45 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nick :TheBestLink do SSów : http://speedy.sh/x6Zzq/odbanowanie.rarWycinek z konsoli :nwm co toSerwer :cod 45k Nwm za co dostałem Zbanowany gonił mnie jakiś komandos czy ktoś z nożem uciekałem i przy okazji strzelałem snajperka bez celowania potem ten ktoś wszedł na takie schody nwm z 5 m miały i skoczył wycelowałem i zdjołem tego kogoś bo nie trudno było nie mam żadnego aima ani WH nie trudno zdjąć kogoś w locie snajper ma 1/1 z awp ja trafiłem potem zostałem zbanowany nie raz dostałem z snajperki w locie tak więc prosze o unbana : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi