sowhigh 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 1. Serwer: Onlydd2 2. Nick: sowhigh3. Imię: Rafal4. Wiek: 225. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): Moglnym wyslac sms z wloskiej sieci jak mozna . 8. Czas spędzony na forum: 10 dni temu sie zarejestrowalem niebylo az takiej potrzeby .9. Opisać siebie: hmm wesoly rafal co tu duzo pisac poznasz zobaczysz . 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcem zostac adminem na waszymserwie poniewaz gra sporo haxow a adminow niema . Mam duzo czasu moglbym pomoc zeby serwer zawsze byl czysty , oczywiscie umiem bardzo dobrze rozpoznac kto gra na odpale . 11. Linki do reklam: http://pochylnia.pl/topic/70940-httpforumcs-classicpl/ http://onlycs.pl/viewtopic.php?t=11118 http://holyshit.pl/topic/53137-httpforumcs-classicpl/#entry239505 http://cs-show.eu/viewtopic.php?p=23361#23361 http://cs-bolt.pl/viewtopic.php?p=799#79912. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; demko i ban na stale . -Gdy ktoś nadużywa micro; kick , ostrzezenie potem ban na 1-2 h . -Nadużywa Kultury na serwerze; kick ostrzezenie ban w zaleznosci jaka bluzga . 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam od 7 lat . Prosze o rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja tam na Tak tylko dorob reklamy widac ze mu zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Tak pawełek widać że mu zależy .. A patrz na jego post. Nie, godziny na serwie + brak reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 na nie -rekalmki -malo na serwie -"no to nieeee 3 razu nie bd pfff" ty masz 22 lata ? nie widac -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Widać ze chłopakowi zależy . Jestem na Tak Steam Amx Tylko dorób te 2 reklamy jak masz dużo wolnego czasu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izunia @ Kocham WSRH 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Poproszę plugin skoro amxx 9/10. Jestem na nie. W tym momencie nie chodzi o pisanie pluginów... Tylko o rozeznanie się z tzw. "Adminem". A co do podanie Neutral ( zrób reklmki będę na tak) @@ EDIT Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Musze sie wypowiedzieć nie warnować ale o co wam chodzi po co pisać plugin izka dobrze mowi to chodzi o amx menu ADMINA a nie o pisanie pluginow po co adminowi to jak dla mnie jeden zobaczyl ze ktos tak napisał u kogoś w podaniu i powtarza mysli ze fajny jest sam -_- powiedzial ze to nie chodzi o pisanie pluginow TYLKO MENU ADMINA dalej na tak. i reklamy dorobil stara sie a nie dawac jakims innym adma co nie ogarniaja bo na spect godziny nabijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Na tak . AMX STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem na Nie to nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3razu niebedzie pfff Co to ma być? Mało na servie Cię widzę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nikomu nie robisz łaski, że zostaniesz tutaj adminem. Własnie pokazałeś jaki z Ciebie kandydat. Składając podanie, nie ważne czy na admina, czy na modka itp. musisz liczyć się, z każdą krytyką. Zamiast dzielnie przyjąć na klatę, każde "ąę", to łaskawie strzelasz fochy, nie to nie... Jak dla mnie wystarczy, aby z przekonaniem zaprzeczyć twoim dalszym staranią. NIE! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowhigh 7 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to mialo znaczyc ze wiecej juz podania nie bede skladal , gram od 7 lat w csa i lubie jak serwer jest ogarniety dzisiaj gralem to sporo cziterkow latalo (na forum przyszlem i napisalem o czitach potem zostali ogarniecie ) niechce cie to mozecie mi nie dawac admina to juz jest wasze zdanie . Na serwie gram od 2 tygodni ponad wiec niewiem w jaki sposob niby mam 10 godzin na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja cie na serwie prawię nie widzę no chyba że grasz pod innym nickiem , co do podania jestem za okresem próbnym , bo na tą chwile potrzeba adminów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na tak, wiek, micro, reklamy, steam Poprzednim osobom dawało się szansę to czemu mu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 na Tak Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Na tak. Znam go z serwera, jest miły i pomocny jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ja ròwnież tak , tylko dziwnie składasz zdania jak na 22 latka. Xo słowo OGARNIECIE i proste błędy ortograficzne. Innych zastrzeżeń opròcz wieku nie mam.TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czekam na dalsze komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Na tak chociaż jak tak niektórzy narzekają to chociaż okres próby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty na okres próbny.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi