Skocz do zawartości

[UBTeam] SkalnyPatataj

SkalnyPatataj

Rekomendowane odpowiedzi

Kontakt (GG/e-mail/steam): gg: 33578845 e-mail: [email protected] steam: sebo90111
Kiedy zaczynałeś grę w cs: miałem kiedyś steam 2k5 więc wtedy bo zacząłem od razu na steam
Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: spore, posiadałem swoje sieci i nie miałem takiej rangi jak UB team wszystkim zajmowałem się ja
Ile masz wolnego czasu?: siedzę po 5-6h ale nie zawsze ten czas wykorzystuje na forum. Szczerość to pierwszy stopień do sukcesu ;)
Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Przyda się prawa ręka do pomocy, jestem solidny i uczynny, więc jak mam się za coś brać to wykonuje daną prace
Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): ogólnie to nie miałem kiedy grać na haxach bo zacząłem odrazu na steam a kto normalny cheatuje na steam ? ;) miałem swoje sieci dużo sie tego naoglądałem myślę, że filmiki z różnymi haxami i sterta ssów wystarczy, żeby ogarnąć

Wymagania

- 50 postów jest
- 50 godzin na forum jest
- Minimum 15 lat jest
- Minimum 2 miesiące na forum niestety brak za co przepraszam, że nie wszedłem tutaj wcześniej

Proszę o godne rozpatrzenie mojego podania ;) 

Pozdrawiam SkalnyPatataj

• Właściciel
Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności