SkalnyPatataj 100 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wiek: Prawie 18Kontakt (GG/e-mail/steam): gg: 33578845 e-mail: [email protected] steam: sebo90111Kiedy zaczynałeś grę w cs: miałem kiedyś steam 2k5 więc wtedy bo zacząłem od razu na steamDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: spore, posiadałem swoje sieci i nie miałem takiej rangi jak UB team wszystkim zajmowałem się jaIle masz wolnego czasu?: siedzę po 5-6h ale nie zawsze ten czas wykorzystuje na forum. Szczerość to pierwszy stopień do sukcesu Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Przyda się prawa ręka do pomocy, jestem solidny i uczynny, więc jak mam się za coś brać to wykonuje daną praceUżywałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): ogólnie to nie miałem kiedy grać na haxach bo zacząłem odrazu na steam a kto normalny cheatuje na steam ? miałem swoje sieci dużo sie tego naoglądałem myślę, że filmiki z różnymi haxami i sterta ssów wystarczy, żeby ogarnąćWymagania- 50 postów jest- 50 godzin na forum jest- Minimum 15 lat jest- Minimum 2 miesiące na forum niestety brak za co przepraszam, że nie wszedłem tutaj wcześniej Proszę o godne rozpatrzenie mojego podania Pozdrawiam SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Były 4 odpowiedzi (każdy na NIE) które usunąłem bo nie spełnaiły wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 975 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi