Gość QueTTi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: QUETTI3. Imię: JACEK4. Wiek: 205. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): NIE8. Czas spędzony na forum: Dlugo9. Opisać siebie: Długi kutas, krótkie nogi10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo chce pilnować cziterów11. Linki do reklam: Mój ts wam styka12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; BANUJE PERM EW SS -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, kick, ban 30min -Nadużywa Kultury na serwerze; ban 30min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jak Najbardziej na TAK -Ogarnia -Zna sie na rzeczy -I to Jest Wkońcu Jacek ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error9976 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 na TAK!!! WIEK AMX @Edit: Grales na wh na sieci , jestem na Nie NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Grales na wh na sieci , jestem na Nie @Kiedy? -Na poczatkach serwera cod 350. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo chce pilnować cziterów (raczej trzeba ciebie popilnowac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Grales na wh na sieci , jestem na Nie kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie jakoś wgl. cię na serwerze nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie brak wymagan reklama składka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nie -reklamy -Nie widać Cie na serwie ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Brak wymagań, widzę Cię mało na servie. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi