Hawaii 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 proszę o ub na cod mod 45k max lvl ponieważ dziś chciałem grac pierwszy raz a pisze ze mam bana na nicku plejbojek ale ja na takim nicku nigdy nie grałem nawet nigdy nie grałem na tym serwieproszę o szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie wiem .Ale z mojej strony .Niech sprawdzą to jak masz racje UB jak nie to se nie pograsz .Jak masz brata to może on .Albo już ktoś miał taki nick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawaii 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 człowieku popatrz co napisałem mój brat nie lubi grać cs'a a zbanowany nick to PlejBojek tylko po prostu mam to samo ip co on a zresztą nie jesteś adminem wiec nie możesz się udzielać [ Dodano: 2012-12-10, 15:14 ] tylko szkoda ze żaden admin nie odpowie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ub nie bedzie / close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi