ZiołaS 5 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 To dziwne bo ostatnio dostałem za ok. 200 dmg z błyskawicy czy jak to tam się zwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Niestety w kodzie sma tej klasy mam co innego, wiec nie jest to możliwe. Na boku - w tym temacie propozycje , nie dyskusje na takie tematy. Daliście propozycje postaram się nią zrealizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 No ale bije po 200 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dodajcie terminatorowi jedną z tych dwóch rzeczy 1.mniejsza widkę 2.dgl+5 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 deagle +5 dmg jestem za, ale co do mniejszej widoczności jestem przeciw, ponieważ mam 180 lvl, a dostane jakiś dobry item i mam 55 na 7 na koniec mapy. Więc pomyśl sobie jak bym miał jeszcze mniejszą widoczność co by się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Ziolas no nie wiem zobacz klasy Weteran elektryk Weteran full auto + 5 dmg najlepsza klasa ze zwyklych a pioruny Elektryka biora na hita to co taki Terminator moze zrobic z 1/4 he i podwojnym skokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 srita nie hita if(is_user_alive(ofiara)) { if(get_user_team(ofiara) == get_user_team(id)) { return PLUGIN_HANDLED; } if(poprzednia_blyskawica[id]+3.0>get_gametime()) { client_print(id,print_chat,"Blyskawicy mozesz uzyc raz na 3 sek."); return PLUGIN_HANDLED; } poprzednia_blyskawica[id] = floatround(get_gametime()); ilosc_blyskawic[id]--; puscBlyskawice(id, ofiara, 55.0, 0.6); ZAZNACZONE NA CZERWONO TO DMG BLYSKAWICY 55+150x0.6 = 145 NA HITA......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Można jeszcze wprowadzić komendę /daj . Działało by to na tej samej zasadzie co /zamien tylko 2 osoba nie potrzebowałaby perku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Proponował bym dodać taką klasę, jeśli to możliwe new const nazwa[] = "Gracz";new const opis[] = "Posiada + 1000$ co rundę, ma możliwość kupna broni w sklepie oraz + 100 expa za zabójstwo"; lub jeśli się nie da new const opis[] = "Posiada AWP oraz m4a1 + 100 expa za zabójstwo"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jestem za tym co Andrzej napisal, jeśli się da coś takiego zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Bardzo mi się podoba pomysł Andzrzeja.Z chęcią zagrałbym taką klasą od nowego sezonu, może nooby nie płakałyby tak jak teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Też jestem Za. Bardzo dobry pomysł i Andrzeja i Janosika. Komenda /daj się przyda, ułatwi znacząco grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Jestem Za, Anrzej dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Nie da się zrobić takiej klasy dlaczego ? bo jeśli odblokuje sklep to dla wszystkich nie dla poszczególnej klasy. Na boku nowe klasy dodam dopiero od nowego sezonu w tym sezonie nie wporwadze żadnej nowej ale propozycje możecie składać napewno je wykorzystam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 To ta druga opcja ANDRZEJA jest git , można poprostu zmienić jakąś niegrywalną klasę na to i będzie SI new const opis[] = "Posiada AWP oraz m4a1 + 100 expa za zabójstwo"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Da rade - ale nie ma już czego zmieniać wszystkim klasami ktoś gra. Dodam poprostu od nowego sezonu nową klase i tak teraz od nowa mało kto by zaczal expic chyba że jakiś nowy gracz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Dziwna sprawa z tym Elektrykiem... niby błyskawicą zadaje 145 dmg a kogoś z 300 hp mam na 2 hity. Teoretycznie powinno mu jeszcze zostać 10 hp. Nie czaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Elektryk nie działa jak trzeba. Z błyskawicy po 200 walą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 ja gram elektrykiem i elektryk bierze 190 hp:)bo mam 150 w INTA:Dwiec sie nie kolccie dziala tak jak trzeba:Dno Andrzej dobry pomysl jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Elektryk działa normalnie... zauważcie, że jest taki perk jak nóż zabójcy (są i inne tego typu), z pozoru niby słaby, bezużyteczny, ale... dodaje on !30! inteligenj,czyli taki elektryk na 95lvl ma jej !180! To dla tego czasem dostajecie 200+ obrażeń, to działa nie tylko na pioruny, ale również na miny, rakiety i apteczki PS. u szeregowca z 180 inty i dwoma apteczkami on przez 5 sekund jest nieśmiertelny ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 tak jak napisales jest jeszcze jeden perk ktory daje wszystkie statystyki w tym inta. Klasa nie moze bic wiecej niz ma okresolne w kodzie bo to nierealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dobra, a co z tą komendą /daj ? Jest jakaś szansa, że ją dodasz czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie dodam. DODALEM/ZMIENIELEM RAKIECIARZ = 1 RAKIETA PRZY MAX INT = 140 DMG ZESTAW RAKIECIARZA = 1 RAKIETA PRZY MAX INT = 140 DMG ZABIJAKA = 1 RAKIETA PRZY MAX INT = 140 DMG ELEKTRYK = 1 BLYSK PRZY MAX INT = 110 DMG - PUSZCZANIE BLYSKU MOZLIWE DOPIERO PO UPLYWIE 10 SEK OD POCZATKU RUNDY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Propozycja Dodania: Klasa komandos ma 1 skok. Proponuję, aby ta klasa miała podwójny skok, gdyż nie gra nią nikt na serwerze bo jest słaba. Ta kto ta klasa może by się jakoś ożywiła. A jak nie skok to coś innego, chciałbym zagrać tą klasą, ale jest słaba te 10+ dmg i apteczka sama nie wystarczy w porównaniu z takim generałem. Propozycja zmiany: Gdy przez jedną rundę mamy stand. 30 naboi w m4a1 i zmarnujemy do 5 naboi, to ta sama ilość zostaje na następną rundę. Proponuję, aby naboje po nowej rundzie znowu wynosiły 30, a nie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 to elektryk bierze tylko 150 hp?dobrze zrozumialem?czy 110 hp?bo juz nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi