Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Mi to się marzy by dodać do klasy Żołnierz dodatkowy skok w powietrzu. @ :D:D:D:D::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Wywalić ****CENZURA**** bo to jest jakieś pojebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ogarnij siwy , cenzura jest bardzo dobra pomaga unikac "spina" na serwerze , gracze tak sie nie obrazaja nawzajem bo nie maja jak jest dobra i powinna byc na kazdym serwerze. Magik - pomyslimy nad skokiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ale ta CENZURa wnerwia ja pisalem ALE WY RASHUJECIE i CENZURA pzdr"Pytałem sie "Małcio jaki masz lvl"i cenzura byla nie wiem z jakiej paki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No bez jaj , Ta cenzura reaguje nawet na zwykle slowa co jest dziwne. Ogarnijcie ten Plugin tylko na wulgaryzmy ,bo zaraz nie bedzie mozna powiedziec SIEMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 no z tym sie zgodze wpisuje sie byle co i wyskakuje cenzura to jest nie zbyt dopracowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 ceznzura zostaje taka jaka jest , jesli bedzie jakas aktualizacja to napewno ją wprowadzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ja bym dodał klasę Marynarz - ak , 1 skok i mniejsza grawitacja Nieśmiertelny - m4a1 5 dmg , 2 skoki i żeby był troche niewidoczny . Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 dla mnie na razie klasy sa i bym ten temat zostawil do nastepnego sezonu:) jest duzo nowych klas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 zadnych nowych klas nie bedzie, poki co dodalismy sporo nowych klas perkow. Mozna zmieniac stare klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Obiło mi się o uszy na serwerze, by dodać perek defibrylator. 1/3-7 na wskrzeszenie poległego kompana, można użyć raz na 25 sekund, hmm ? I kolejny: sekret medyka- leczy kompana w zasięgu, czyli dodaje hp gdy go użyjemy©, jakoś 5hp na sekundę, czy jakoś Z tym defibrylatorem to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dodać Terminatorowi +10 dmg do m4a1 bo jest trochę za słaby jak dla mnie np: Elektryk ma AK-47 i 2 błyskawice Partyzant ma AK-47 +15 dmg i 1/3 na odrodzenie a terminator ma tylko m4a1 + 1 skok i flesha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 sumekler to nie jest dobry pomysl partyzantowi 15 dmg to porazka jak diabel ma 15 a to jest premka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Proponuję zmniejszyć DM elektrykowi z max 190 do max 120/130, ale za to dać mu 3 błyskawice. Czy tylko mi się wydaję mała nagroda za 1/2/3 miejsce na mapie ? Ktoś był by za podwyższeniem wynagrodzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nie blyskawice zostaja bez zmian nie bedzie wiecej niz 2. A dmg jest dobre. Wskrzeszanie kompanow napewno nie w tym sezonie , a zwykle klasy takie jak terminato czy partyzant 10/15 dmg? lol tyle maja premki. EW 5 lub cos innego pomysle i wam wstawie wtedy ocenicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zwiekszcie expa zeby było tak jak na 2 sezonie bedzie sie lepiej expiło i przyjemniejsza gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Exp i tak jest za dobry , powinien byc zmniejszony - wiekszy napewno NIE BEDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 dajcie mniejszy EXP, 3 dni temu był reset a BlaZe ma już 200+ Lv.... to exp jest za DUZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 nie jest za duzy ino blaze jest to nałogowiec który nic nie robi gra 24/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Chopcze zobacz ile ja gram, a później się wypowiadaj. ( masz GT )To nie moja, że siedzicie pół dnia i na każdej mapce walicie po 10 fragów...Ja wbijam na 2-3 mapki, robie swoje ... i odpoczywam Założe się, że połowa tych co narzeka gra więcej odemnie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Moim Zdaniem Exp jest bardzo dobry nie expi sie szybko tak jak w poprzednim sezonie .a co do Blaze on może nie gra 24/7 .bo to nikt tak nie gra. tylko wbija na 2.3.4 mapy max. i ma najlepsze staty. i tak nabija lvl i wychodzi on nie gra nolife. tak jak modziol.bez uraży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 exp jest dobrze ustawiony , jesli blaze wbija po 80 fragow co mape to wiesz robi to swoje.... Tak reset byl 4 dni temu ale to nie ma znaczenia , bo nastepny reset szybko nie bedzie. Exp jest taki sam jak byl w zeszlym sezonie moze troszke mniejszy. Napewno nikt wiecej nie dawal. Dla mnie to bezsensu zmieniac teraz cala rozgrywke, jedni nabili sobie lvl zaluzmy do 100 szybko a nowi co maja miec gorzej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpionpl 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Klasa: S.W.A.T opis: posiada mp5 navy 5 dmg, usp 5 dmg, 2 skoki bronie: mp5 navy,usp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Można zrobić tak , żeby "anioł" miał mniejszą widoczność na " AWP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Z Klasami Premium Jest Bardzo Dobrze I nic nie trzeba zmieniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi