Pan B. 27 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Można zmienić numerki przy akceptacji wymiany perku? Obecnie jak ktoś wpisze /zamien i wybierze twój nick to pojawia się: 1. tak 2. nie 9. wyjdź czy coś takiego. Można zmienić że będzie np 6. tak 7. nie? Bo kolejny raz tracę egzekucje albo inny dobry perk (1 zmieniam bronie emka/awp - a wcale nie chcę się zamieniać, a zdarzają się bardzo uporczywe osoby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja nie bede sie powtarzal ze ten temat malcio & tato nie jest do prywatnych rozmow tylko do skladania propozycji. Dlatego usunalem wasze posty ktore nie pasowaly do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja popieram usunac perki niezbedne i dodac kilka innich i lepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) np: item bohatera jest kilka innych perkow a w to miejsce tych perkow mozna dodac inne i ciekawsze np: Krytyczne Naboje 1/3 zadanie wiekszych obrażen @ buguje sie raz dziala raz nie Mistrz Scouta : masz 1/1-3 na natychmiastowe zabicie z scouta @jest Tajemnica Generała masz 1/1 z he @jest 1/2 max i wystarczy Tajemnica Uzi masz 1/8 na natychmiastowe zabicie z uzi(mac10) @ za dobry Tajemnica Diabła jestes lekko widzialny i masz m4 i +5dmg @ pomyslimy to są moje propozycje perkow Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 ja bym tam zrobil perk:Doskonaly zabojca masz 1/1 z kosy i ale tracisz 30 kondycji i jestes całkiem widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 NO CO TY NIE MA BATA BEZ SENSU;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ale propozycje perkow fajne dodałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Bez przesady z tym " doskonałym zabójcą" a co do tych propozycji od JATOJA?? Tajemnica uzi - nie Mistrz scouta - jest fart scoutera 1/2 Tajemnica generała - nie reszta jest dobra a i jeszcze mam pytanie, czy jak ma się jakąś postać np +15 dmg z m4a1 to jak się ma perk prawdziwy CT +15 dmg to ma się +30 ? ps: perki z +1 albo +2 skoki nie działają na terminatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 moim zdaniem fajnie no bo te perki sa głupie pro famas nikt nie gra mini famas nikt nie gra pro galil nikt nie gra mini galil nikt nie gra tak to kazdy gra egzekucje aimem sekretem boga a headshoer sie trafi raz na 20 map wiec pzdr trzeba duzo nowych perkow bo i tak 1/3 perkow na tym serwie jest niewykorzystywana przez graczy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Sumakler czemu nie to może byc Tajemnica Uzi 1/10 natychmiastowe zabicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Tato ten perk byłby dobry gdyby np miało się tak jak na płaszczu harrego 1hp albo np 15hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 aha ok rozumiem no to mozna zrobic 1/1 z kosy tracisz 80 hp i 45 kondycji:Dnie wiem:Ptak jakos::Ppokombinowac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 no co z tego jak ktoś ma płaszcz harego to go widać jak strzela ale nie można miec 2 perkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 JATOJA?? chodzi o to, że jak masz ten perk to masz 1hp a nie, że masz 2 perki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 usuncie wgl sekret boga na malych mapach nie ma szans a toz wykly szajs proponuje to usunać jest only hs i jest dobrze albo zwieszkyc rzadkość dropania sekretu bo ejst zalosny ...... perk: krytyczne uderzenie opis 1/x gdy strzelasz masz szanse na wstrząs przeciwnika( to jest cos jak odznaka na bf2 z malego jak sie strzela to zamraza o moze tak),. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Prosiłbym o zblokowanie "Skrzydeł Archanioła" do powiedzmy 5 sec po rozpoczęciu rundy. Jak ktoś gra dezerterem i dropną mu skrzydła, to połowa przeciwnej drużyny gryzie piach, i nic nie może na to poradzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Skrzydel archaniola zadko kto uzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No ale uzi jest dobre z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zróbcie Fart Scouta żeby był losowy tzn. 1/1 , 1/2, 1/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 to bym wolal fartem scoutera gac niz egzekucja moim zdaniem szybszy jest:Dfajnie by tak było:Pi ja bym ograniczył klase DIABEŁ d kupna bo to juz jest przesada to 4 osoba na serwie ma ta klase bez jaj;/nie da sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 nie bedzie nigdy scouta 1/1 to nie jakies 45k ludzie....a co do skrzydel postaram sie to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 usuncie wgl sekret boga na malych mapach nie ma szans a toz wykly szajs proponuje to usunać jest only hs i jest dobrze albo zwieszkyc rzadkość dropania sekretu bo ejst zalosny ...... perk: krytyczne uderzenie opis 1/x gdy strzelasz masz szanse na wstrząs przeciwnika( to jest cos jak odznaka na bf2 z malego jak sie strzela to zamraza o moze tak),. rybak>? @ ograniczymy szanse na wydropienie tego perku tak jak headshotera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 new const nazwa[] = "SpiderMan(Premium)";new const opis[] = "Posiada line, jest malo widoczny, ak47[10dmg], +1skok"; Liczę na wasze pozytywne oceny ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Tak, ale daj dwa skoki i odbierz niewidkę, nie wiem jakie bajki oglądałeś za małolata, ale mój spiderman był widoczny Lub zamiast tych dwóch skoków daj ciche. Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez caderex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Fajna Rybak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi