Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wlasnie nie odbiore niewidki dlaczego ? bo w tej klasie chodzi o to ze przyczepia sie nad wrogiem na scianie a wrog przelatuje i go nie zauwaza. Klasa ta bedzie dodana za Fightera poniewaz zdecydowalismy ze Fighter nie jest popularny a mysle ze ta klasa bedzie sie cieszyla wiekszym zainteresowaniem graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) no moze ludzie którzy kupili fightera nie beda załować jak im zamienisz klase na tą ;d @ są to tylko 3 osoby w tym 1 admin także nie ma problemu , z tego jeszcze jedna osoba nie gra juz bo wyjechala za granice Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jeestem Za i dajcie mu ciche kroki bedzie lepszy i bedzie wiecej ludzi nim grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 i ile bd kosztowac?11 czy jak teleporter 23 bo tak slyszalem:Pto to jest lepsze niz diabel:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Teleporter 23 zl ? stanowczo za duzo nikt nie kupi ale spindder man mzoe 23 moglo by byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 na serwer zostala dodana nowa klasa premium mianowicie : new const nazwa[] = "SpiderMan[Premium]";new const opis[] = "Posiada line, jest malo widoczny, ak47[10dmg],+1skok"; oraz zostala zmieniona jedna klasa od lvla mianowicie : new const nazwa[] = "Rambo (350 LvL)";new const opis[] = "Posiada m4a1[8dmg],ak47[8dmg] oraz HE[1/4],+1skok"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 adał byś rade zrobić taka klase : Klasa:Zwykła Szajbus Opis: m4a1[5dmg] + 1 flesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja myśle że 10 sek to troche za długo ja bym dał 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pawełek powiem ci jedno jak klasa bedzie droga to ci jej nikt nie kupi a jak bedzie tansza to ja kupią.. A teleporter jest gorysz od diabła to go nikt nie kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 widzisz ze nikt nie gra teleporterem pawelek bo jest za drogi,23 zł jak dla mnie na GRĘ wydac i to jeszcze tylko na miesaic to jest przesada;/za 11 kupiłbym spidermana.Moja propozycja na klase ZWYKŁĄ. Klasa:SpidermanOpis;Ma mp5 i line,smoke czy tam flesha.fajnie by bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moim Zdaniem I tak diabel jest najlepszy Teleport kosztuje 23 zl a nikt nim nie gra a diabeł kosztuje 11 zl i dużo ludzi nim gra..a co do .spidermana to dość taka klasa ale lepszy jest diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Teleporter jest kozacki !! Później Wam pokarze jak nim się gra. To będziecie kupować.No ale moim zdaniem 23zl (nie sprawdzałem) tak jak mówicie jest za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Teleporter jest to gówno............ Dla nie których jest to dobre ale się często tym buguje wole grac spider man i diabłem a teleporter jest droszy niż diabeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Czy się buguje czy nie to zależy tylko i wyłącznie od gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tato to bez sensu dodawać zwykła klase bo nikt nią nie bedzię grał proste i logiczne a spider man jest za fightera bo fighterem mało kto gra gra teleporterem 2 os killerek i rybak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 zróbcie żeby u tego Spidermana nie widać było tej liny jak ją wypuszcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 juz dawno to zrobilem ze jej nie widac. - a jesli chodzi o cene premek : teleporter , spiderman owszem myslelismy nad cena 23 zł ale nikt tyle za te premki jeszcze nie zaplacil takze nie siejcie tutaj takich rzeczy wszystkie premki kosztuja 11,07zł a dzis tzn 24.08 bedzie mozliwosc kupienia nowej premki, narazie nie bylo bo ją testowalem i dopracowywalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Moim zdaniem dobrze, że widać line bo tak to by za grubo było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 no moze ludzie którzy kupili fightera nie beda załować jak im zamienisz klase na tą ;d @ są to tylko 3 osoby w tym 1 admin także nie ma problemu , z tego jeszcze jedna osoba nie gra juz bo wyjechala za granice tzn ze jak gram fighterem, to zamiast fightera bede mial tego SpiderMan'a ? czy mi to przepada? Ciekawe te klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Tak masz spidermana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Owszem zrobilismy spidermana na tą sama " flage " co fightera czyli osoby ktore mialy kupionego maja teraz spider'a poniewaz zauwazylismy ze fighter nie cieszy sie popularnoscia jak juz to byly to sporadyczne przypadki graczy. A ta klasa mysle ze bedzie bardziej sie podobala. Poprawilem troszke 2 zwykle klasy wygladaja teraz tak : new const nazwa[] = "Terrorysta";new const opis[] = "Posiada AK47[5dmg],+1skok,fb"; new const nazwa[] = "Terminator";new const opis[] = "Posiada M4A1,+1skok,fb,he[1/3]"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam pytanko... Diabeł ma M4 +15 dmg, ale czy jak dorwie "Prawdziwy CT" to wtedy ma +30 dmg? Chodzi mi o to czy to się sumuje... @nie Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Rybak Aka Lowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Rybak: zrób w tej klasie tak new const nazwa[] = "Terminator";new const opis[] = "Posiada M4A1[5dmg],+1skok,fb,he[1/3]"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 a ja bym zrobil ta klase SPIDERMAN do zwyklej klasy opis:m5(3dmg)lina,smoke fajnie by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 NIE Spiderman jest juz dobry tylko można zrobic klase z mp5 np 5dmg do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi