Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wiek: 16Kontakt (GG/e-mail/steam): GG/PWKiedy zaczynałeś grę w cs: 5, albo 6 lat temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: dużeIle masz wolnego czasu?: dużo (4+ h)Dlaczego starasz się o to stanowisko?: teraz jest osoba nowa w Support UB i dobrze ogarnia, ale jeżeli podania są ON to potrzeba więcej takich osób, a jak już wspominałem w 1 podaniu ja jestem w nocy - osób z Support UB nie ma, a piszą czasem prośby o UB.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Od ostatniego czasu, wiele rodzajów czitów; Prawie wszystko co jest Nie będę pisał, wystarczy dużo, czyli (15-20)Wymagania - 50 postów OK- 50 godzin na forum OK- Minimum 15 lat OK- Minimum 2 miesiące na forum OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Tak No cóż ,kiedyś miał tą posadę ,wie o co chodzi i tak dalej . Można powierzyć mu tą funkcję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 1. 2000 postow 2. 50 dni na forum 3.16 lat 4.2 miesiace sa. Pomocny i ogarniety. Nadaje sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Powiem tak, miałeś już tą rangę i wiesz o co w tym chodzi i dlatego masz + ale zaniedbywałaś trochę swoje obowiązki(Wiesz w jaki sposób) i dlatego masz -. Mam nadzieję że się poprawisz i dlatego daję Ci szansę. -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na razie na NIE. Warny odpracujJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi