Semi 1 260 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 1. Serwer: DR 2. Nick: Semi3. Imię: Czy to ważne O.o Mateusz xD4. Wiek: 91925715865. Znajomość Amxx(0/10): Dawno się tym nie zajmowałem ale tego się nie zapomina xD6. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście 7. Składka(Tak/Nie): Zależy Jednego miecha mogę a jednego nie // to już nie ode mnie nie zależy tylko od t-mobile xD8. Czas spędzony na forum: Sami sprawdźcie 9. Opisać siebie: Hmm nie wiem xD myślę że stara ekipa mnie pamięta 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo do ch**a nie da się tam grać xD prawie w ogóle nie widać adminów i ich reakcji !! Jednym słowem server został opanowany przez HOT 10 11. Linki do reklam: Jutro wstawię 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie/Mute/Kick/Czas.Ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Zależy jak Jeśli naprawdę jakiś typowy napinacz to może nawet ban na 24h lub tydzień 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam : TO I TO Jak kto woli ( WIEM ŻE NIE SPEŁNIAM ALL WYMAGAŃ!! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Podal bys Wiek i czas ,bo podnie wyglada na odwal sie. Czekam na reklamy i opinie in nach. Na razie neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Nie spełniasz ale wcześniej grałeś a admina nie kłopot ogarnąć, tak bo mało jest adminów a ty dasz rade. Fajnie że znowu jesteś Tylko zrób te reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 brak wymagan - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Co to ma być? oOoo NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Podanie na odwal, pisane przez dziecko sądząc po wieku i imieniu. Brak reklam. W GT nie masz nawet jednej minuty na serwerze i chcesz admina ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Chyba sobie kpisz. NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi