KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Demo : http://speedy.sh/rwKxz/kuba4.dem Nick : Kuba Serwer : Only dd2 Ip : 94.40.46.80 Nonsteam Opis sytuacji : Gram se gram i nagle wbija odpał i mówi ja nic nie mam .! , a ewidentnie widać że coś ma ! staty miał 34:2 "chyba" wkurzyłem sie i zacząłem nagrywać demko ale przegapiłem najlepszy moment kiedy zaczął strzelać a nawet nie widział gracza ( nie mógł słyczeć jego kroków bo gracz był bardzo daleko " potem nagle sie obrócił i strzelił banie 3 innym osoba ( nie nagrałem tego ale na hltv moge znaleść ) a tu macie krótkie ale wystarczające demko . Dlaczego krótkie bo była zmiana mapy ! ; / dodam tez że ten gracz zachowuje sie jak bot mierzy po ścianach jak by chciał a nie mógł i chodzi mierząc jak ostatni bot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 na tym demku nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 z tego demka nic nie wynika , jesli masz jakies inne to wstaw jesli nie to bana nie ma bo nic tu nie widze nadzwyczajnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 no to sobie ku*wa wbij na DD2 i mów że gosciu nic nie ma ! prosze bardzo , nawet z długiej nie wyjdziesz a on wyszkoczy i cie dednie . ... to czekaj chwile . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Poki co nie ma tego gracza na serwerze , nie masz wiecej dowodow wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi