Zamknij Oczy 88 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Siema . Wpadłem dziś na pomysł , żeby stworzyć nową klase na serwer Cod 45k LV. Otóz klasa nazywała by sie Antyminor . Bronie : USP [1/5] UMP45 1/11 Opis : Poprostu zróbcie klase taka zeby było widac na tej klasie miny i dodatki do niej nq: 3 skoki lub wykop anioła . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jestem na tak . Jezeli da sie takie coś zrobic. Duzo ludzi na serwie nazeka na miny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No nie wiem. Troche badziewna ,ale macie racje z tymi minami. Jestem na Tak ,ale Musi byc w niej COS fajnego:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 1/6 USP, ale -_- pisał że będzie już dodawał klas I zły dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 całkiem tylko usp 1/6 a i +1 skok a miny wszystkie klasy widzą nie całkiem ale widzą Może Być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Jak dla mnie można byłoby w ogóle usunąć miny ,i zastąpić rakietami ,bo ludzie tylko płaczą "no ale tego się nie da ominąć" . Co do klasy Karol napisał ,że nie będzie dodawał klas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/11049-propozycje-v2/page-5 Tu pisać jak coś. Buźka mówił że nie będzie nowych klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz już tematJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi