Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za. Bardzo pomocny , umie wywozić kapuste. Jest ogar , w stodole także . I umie strzelać. Często go widzę , to chyba wynika , z braku pracy w oborze. Ogólnie to jestem za . Ogarnięty koleś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 604 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hahahahaaha Ten na de mną ostro dojebał xD. A co do tematu, jestem na tak. Mój warunek jest taki, pchasz się wszędzie Siwy bo na DR także ale jak się zaczniesz opierdalać to o adminie na DR zapomnij. Na ZM siedzi długo zdecydowanie najwięcej z wszystkich serwerów więc czemu nie ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zajmij się 45kJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi