Chcesz Lyzeczke Tranu ? 7 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jestem jak najbardziej za. Bardzo pomocny , umie wywozić kapuste. Jest ogar , w stodole także . I umie strzelać. Często go widzę , to chyba wynika , z braku pracy w oborze. Ogólnie to jestem za . Ogarnięty koleś. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Hahahahaaha Ten na de mną ostro dojebał xD. A co do tematu, jestem na tak. Mój warunek jest taki, pchasz się wszędzie Siwy bo na DR także ale jak się zaczniesz opierdalać to o adminie na DR zapomnij. Na ZM siedzi długo zdecydowanie najwięcej z wszystkich serwerów więc czemu nie ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zajmij się 45kJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi