LewyMario 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Siemka. Nie znalazłem odpowiedniego działu na ten temat, więc piszę tu. Widzę, że macie serwer DR, aleby można spróbować zrobić jeszcze jeden serwer DR (noslow/slow , plubin ljstats[masz tam komendy różne np. /ljsmenu (nie wiem jak sie zwie dokladnie), bez klas itd, zwykły serwer DR bez abh).Fajnie się gra na takim serwerze, wystarczy reklamy zrobić i gwarantuje, że gracze będą stali. Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nie, DR bez klas ? Do bani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraMustafaa. ;3 33 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 a ja jestem ZA ! serwery DR na początku były właśnie bez klas !!! i dobrze bo co naładujesz sobie max kondychę i w 5 sec jestes w połowię mapy ... to jest bez sęsu albo ponad 2k hp i walenie w przeciwnika jak głupi ... między innymi dlatego zrezygnowałem z gry na DR'nach ! Dlatego jestem nie za nowym serwerem tylko zmienieniem go na inny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 KaraMustafaa. ;3 ma racje, dużo ludzi gra na zwykłych DR'ach bo są lepsze. Ludzią się nudzi jak przechodzą mapę w 5 sekund czy 10. Jestem za tym aby z tego co jest zrobić klasycznego DR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Siwy nie znasz się ;o Ja jestem zaa ;x Edit tylko ja bym przerobił ten, a nie robił nowy ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 @Siwy, mylisz się grałem dłuuugo na zwykłym DR i wcale nie był do bani, serwer prawie fulll ciągle nawet i w nocy, więc .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ja jestem za ,tylko kto ten serwer zrobi i będzie opłacał? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Klasyczny DR jest łatwy do zrobienia. Ale teraz serwery typu DR i Surf są nie opłacalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Klasyczny DR dobry pomysł, sam grałem trochę na takim serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jesli wylozycie kase na reklame (na kilka miesiecy) i gracze beda grali to kupie serwer, a gdy sie rozkreci to dodam na forum.Pustego serwera na forum trzymac nie zamierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi